V vhojens Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 1.973 Çözümler 13 11 Ocak 2024 #11 OKODENRO dedi: Meslek lisesine gidiyorum polislik istiyorum vallahi bilemedim kaç saattir düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Polislik deyince de bir durdum orda, zor değil kazanması. Vaktinden götürür gibisinden düşündüm de. Maddiyat iyiyse ileride bir sıkıntı çekmezseniz oynayın yani.
OKODENRO dedi: Meslek lisesine gidiyorum polislik istiyorum vallahi bilemedim kaç saattir düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Polislik deyince de bir durdum orda, zor değil kazanması. Vaktinden götürür gibisinden düşündüm de. Maddiyat iyiyse ileride bir sıkıntı çekmezseniz oynayın yani.
Ponstaneforte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #12 İade edebildiniz mi?
O OKODENRO Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 881 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #13 Ponstaneforte dedi: İade edebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet direkt aldı bir sorun yaşamadım.
Ponstaneforte dedi: İade edebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet direkt aldı bir sorun yaşamadım.
Ponstaneforte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #14 OKODENRO dedi: Evet direkt aldı bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Nereden almıştınız? Bende aynı durumdayım ama ben 1-2 saat denedim.
OKODENRO dedi: Evet direkt aldı bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Nereden almıştınız? Bende aynı durumdayım ama ben 1-2 saat denedim.
O OKODENRO Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 881 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #15 Ponstaneforte dedi: Nereden almıştınız? Bende aynı durumdayım ama ben 1-2 saat denedim. Genişletmek için tıkla... Trendyol.
Ponstaneforte dedi: Nereden almıştınız? Bende aynı durumdayım ama ben 1-2 saat denedim. Genişletmek için tıkla... Trendyol.
Ponstaneforte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #16 OKODENRO dedi: Trendyol. Genişletmek için tıkla... Bende 20300e aldım ama oyunlar çok pahalı ya bu kadar da olmaz dedirtiyor
OKODENRO dedi: Trendyol. Genişletmek için tıkla... Bende 20300e aldım ama oyunlar çok pahalı ya bu kadar da olmaz dedirtiyor