erenisbilir
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Bende Superonline kullanıyorum. Dün unturned isimli oyunu indirirken saniyede 3mb ile 15 saniyede indi.@cagatayhann ''Yaşasın gamer hakları, gamerlara balon'' gibi olmuş.
@erenisbilir 4 ay önce TTnet 8 megabite kadar limitsiz kullanıyordum, en fazla saniyede 480 kilobayt gördüm. İlk 1.5 sene hiç hız düşmedi, aylık 560 gb film indirdiğimi hatırlıyorum. Şuan superonline 8 megabit limitsiz var saniyede 980 kilobayt görüyorum. Bizim altyapı biraz bozuk olmasına rağmen yetiyor. 3 megabitle bile saatte 1.2 gb indirebiliyorsun. Bence kotayı aşsan bile idare eder.
148'den çevirmeli internete bağlandığım günleri hatırlıyorum da bende yine iyiyiz yani 16 megabit ve bu fiyata internet paketi seçeneğimiz var.![]()
O resimdeki gibi kutulu oyunlar kalmadı dediğiniz gibi. Hem kutulu oyunlar, internet üzerinden alınan oyunlardan daha pahalı oluyor."Kutulu" oyun devri çoktan kapandı. Şu sıralar raflarda duran, içinden kuru kuru bir disc ve kullanma klavuzu çıkan oyunlara "kutulu oyun" demek zaten saçmaydı. Dijital dağıtım tabi ki yapımcıların işine geliyor, daha az masraf sonuçta. Şimdilerde oyunların yüzlerce liraya satılan kutulu "kolleksiyon" halleri zaten adam gibi alıcı bulmuyordu, kemikleşmiş oyuncuları dışında. Bundan 15 20 sene önce Baldur's Gate gibi bir çok oyunun içeriği aşağı yukarı şu haldeydi.Eki Görüntüle 18055
"Kutu açmak" olayı budur. Jelatini söküp 5 sayfalık manual ve cd'den oluşan kutulu oyunu açıp ne yapıcamEl mahkum Digitale yöneliyoruz artık.