Kutulu oyun koleksiyonuna nasıl başlanır?

Ciddi mi söylüyorsunuz hocam? Gidip bir Fat kasa aramaya başlarım hemen şu an.

HDD içine oyun atıp oynayabileceksem mükemmel olur.
Tam olarak amaç o. PS2'lerin kronik arızası DVD gözüdür. Kırıp 2TB HDD takıyorlar arkadan. Hatta HDD yuvası LAN portu da sağlıyor. HDD içine arşivi indiriyorlar. Aklımda var böyle bir çılgınlık.

Slimde de oluyor ama ben FAT kasa hayranıyım.

Hocam elimde 3 adet çalışan kutulu tarihi eser PS2 oyunu var. Hatta lazımsa direkt PS2 bile var. Oyunlar sırasıyla şunlar:

Eki Görüntüle 2072713

Eki Görüntüle 2072714

Bir de adını çıkaramadığım bir CoD oyunu vardı. Hepsi kutulu bu arada ama Pro Street'in kutusunda yılların verdiği bariz hasarlar var. Oyunlar Pro street hariç diğerleri Almanca bu arada. İlgilenirseniz 3'ünü 500'e verebilirim. Zamanında dayım vermişti herhalde, küçüktük İngilizce oyunu bile anlamayıp kapatıyorduk😅

PS2 için düşündüğünüz fiyat nedir?

PS2 için düşündüğünüz fiyat nedir?

PS2 kollarıyla beraber (kolları biraz bozuk gıcırdıyor) 600 lira falan düşünüyorum. Oyunlarıyla beraber alacaksanız 1000 lira diyebilirim.

PS2 kollarıyla beraber (kolları biraz bozuk gıcırdıyor) 600 lira falan düşünüyorum. Oyunlarıyla beraber alacaksanız 1000 lira diyebilirim.

Ekleme olarak korsan CD PES 11'de dahil içine😅 ve evet cihazda çip var yanlış hatırlamıyorsam matrix falandı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı