GO Pro X aldım kutusunu da açtım iade edebilir miyim? Ürün dün elime ulaştı ve konforsuzluğundan dolayı rahatsızım.
Ürünü İstanbul'dan birinin aracılığı ile mağazadan kargolatmıştım pckolikten.
Sirket alir mi bilmem ama kanunen iade almasi gerekiyor. Ben 2 ay once 550 TL'ye bir kulak üstü kulaklık almistim. Taktim denedim memnun kalmadim iade ettim sirket kabul etti hemen.
Sirket alir mi bilmem ama kanunen iade almasi gerekiyor. Ben 2 ay once 550 TL'ye bir kulak üstü kulaklık almistim. Taktim denedim memnun kalmadim iade ettim sirket kabul etti hemen.
cayma hakkının böyle fark etmesi mantıklı gelmiyor banaİnternet sitelerinden alsaydınız iade edebilirdiniz fakat bu durum ile alakalı bir şey soyleyemeyeceğim.
Kanun gereği satın aldığın elektronik bir ürünü 14 gün içinde, hiçbir mazeret belirtmek zorunda olmaksızın iade etme imkanın var.
Siz benim aldığım şekilde mi almıştınız yoksa internetten mi ve ben 2.5k ya aldım elimde patlamasını istemiyorum.
Siz benim aldığım şekilde mi almıştınız yoksa internetten mi ve ben 2.5k ya aldım elimde patlamasını istemiyorum.
cayma hakkının böyle fark etmesi mantıklı gelmiyor bana
Internetten almistim. Begenmedim iade edebilir miyim dedim saticiya bana kargo kodunu verdi edebilirsiniz dedi.
2 saniyelik araştırma şu iş, üşenmeyip kendin de bulabilirdin.Kanuni dayanağını söyler misiniz rica etsem kanun maddesini belirterek iade etme isteğinde bulunurum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.