Kutusu açılmamış monitör iade edilir mi?

• Konuyu başlatan Hld
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 368

Hld

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle sormam gereken soru biraz saçma gibi gelebilir. Yeni sistem topluyorum ve parçaları yavaş yavaş kendimi zorlamadan alıyorum. Şu an almak istediğim monitör biraz indirime girmiş ve almaya niyetlendim. Ben bu monitörü alsam ve hiç açmasam örnek veriyorum 5 ay sonra PC tamamlanınca açıp kursam ve monitörde sorun çıksa ne olacak? Mesela OLED yanığı var iade ve değişim hakkı da yanmış olacağı için nasıl bir yol izlenir?

Şimdi indirimdeyken alınmalı mı yoksa PC tamamladıktan sonra en son monitör mü alınmalı? Garanti fatura tarihinden sonra başlıyor ve iade/değişim hakkı 15 gün. Tavsiyeniz nedir veya böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sorun varsa 5 ay sonra garantiye gönderirsin, tamir ederler gönderirler. Tamir edilemezse para iadesi ya da değişim yapılır. En son monitörü al.

Mesela 5 ay sonra açtım 3 ay kullandım yani fatura tarihi üzerinden 8 ay geçti ve oled yanığı çıktı. Bu durumda ne olacak servis oled yanığı var değişim yapalım mı diyecek ?

Bildiğim kadarıyla 14 gün iade ve değişim hakkım var ve 6 ayda ayıplı/arızalı üründe değişim ve iade hakkı var. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen. Yani ürün 8 ay sonra sorun çıkarırsa kullanıcı hatası sınıfında deyip beni mağdur edebilirler.

Mesela 5 ay sonra açtım 3 ay kullandım yani fatura tarihi üzerinden 8 ay geçti ve oled yanığı çıktı. Bu durumda ne olacak servis oled yanığı var değişim yapalım mı diyecek ?

Bildiğim kadarıyla 14 gün iade ve değişim hakkım var ve 6 ayda ayıplı/arızalı üründe değişim ve iade hakkı var. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen. Yani ürün 8 ay sonra sorun çıkarırsa kullanıcı hatası sınıfında deyip beni mağdur edebilirler.
Evet, tamir edilmezse değişim ya da iade var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı