oversteer Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 135 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #11 Hamza Ensar Sağlam dedi: Teknolojik ürünlerde kutusu açıldığında iade almama hakları var çünkü ürün ikinci ele düşüyor. O yüzden ben açarken zaman bandına zarar vermem. Genişletmek için tıkla... Alo 175'i arayıp sordum şimdi. 14 gün içinde her türlü iade hakkımın bulunduğunu söylediler.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Teknolojik ürünlerde kutusu açıldığında iade almama hakları var çünkü ürün ikinci ele düşüyor. O yüzden ben açarken zaman bandına zarar vermem. Genişletmek için tıkla... Alo 175'i arayıp sordum şimdi. 14 gün içinde her türlü iade hakkımın bulunduğunu söylediler.
Hiken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 2.183 Çözümler 18 4 Ağustos 2023 #12 oversteer dedi: 14 gün içinde her türlü iade hakkımın bulunduğunu söylediler. Genişletmek için tıkla... Merhaba, sonuç ne oldu? İade aldınız mı acaba?
oversteer dedi: 14 gün içinde her türlü iade hakkımın bulunduğunu söylediler. Genişletmek için tıkla... Merhaba, sonuç ne oldu? İade aldınız mı acaba?