Kutusu çizilen 7800x3D zarar görmüş müdür?

wasp61

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayar topluyorum. Bugün 7800x3D işlemci geldi. N11 dsf bilgisayardan aldım öyle dümdüz kutuya koymuşlar altında yumuşak sünger tarzı hiçbir şey olmadan. Kutuda çizikler var ama işlemcide görünür bir şey yok. Tüm parçalar daha gelmediği için deneyemedim de işlemci zarar görmüş müdür ya?

IMG_3440.jpeg

IMG_3441.jpeg

Bilgisayar topluyorum. Bugün 7800x3D işlemci geldi. N11 dsf bilgisayardan aldım öyle dümdüz kutuya koymuşlar altında yumuşak sünger tarzı hiçbir şey olmadan. Kutuda çizikler var ama işlemcide görünür bir şey yok. Tüm parçalar daha gelmediği için deneyemedim de işlemci zarar görmüş müdür ya?

Eki Görüntüle 2526021

Eki Görüntüle 2526022
PCB üzerinde yamuk/kırık/çizik vs. yoksa zarar görmemiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 2526021

Eki Görüntüle 2526022

Hayırlı olsun DFS bilgisayarın sattığı işlemciler AMD Türkiye garantili değil ithalatçı garanti kapsamında satıyorlar.

Hayırlı olsun DFS bilgisayarın sattığı işlemciler AMD Türkiye garantili değil ithalatçı garanti kapsamında satıyorlar.
Magic ve aptek satıcılarınınkinde durum nasıl ? Bunu bilmiyordum. Sorun teşkil eder mi ?

İade edip magic’ten mi alsam resmi distirbütör garantiliymiş

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı