Kutusu ve jelatini açılmış halde gelen ekran kartı nasıl iade edilir?

Mercev

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Trendyol üzerinden aldığım ekran kartını kutusu ve jelatini açılmış bir şekilde teslim aldım. Ben de haliyle kullanmadan iade etmek istedim. Satıcı bana servis raporu almam gerektiğini söylüyor ama Asus bu konuda bir servis raporu sağlayamayacaklarını, sorumlunun Trendyol ve satıcı olduğunu belirtiyor. Satıcı kendisine attığım tüm mesajları görmezden geldi. Trendyol ise uzun uğraşlar sonucu sonunda ürünü analiz için satıcıya gönderebileceğimi söyledi ama ben bu şekilde satış yapan ve iadeyi kabul etmeyen bir satıcıya açıkçası güvenemiyorum. Biraz acelem olduğu için başka bir yerden aldım bu sefer ekran kartını ama olur da hakkımı yerler iadeyi yapamam diye elime geçen ekran kartını da kullanamıyorum. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Ayrıca bana saçma gelen şey şu, açılmış ürünü analiz ettiler ve diyelim ki bir arıza çıktı. Bundan ben neden sorumlu olayım, bunu neden kabul edeyim? Aşırı saçma geldi ve bu yolu izlememek konusunda direttim. Daha önce başına böyle bir olay gelen varsa nasıl sonuçlandı?

Hocam bildiğim kadarıyla Tüketici haklarına başvurmalısınız.
THH başvurusu sırasında şikayet ettiğim firma Trendyol mu olmalı yoksa Trendyol üzerindeki satıcı mı?

THH başvurusu sırasında şikayet ettiğim firma Trendyol mu olmalı yoksa Trendyol üzerindeki satıcı mı?
Tamamdır araştırdım hallettim. Benzer bir sorunla karşılaşan olursa THH başvuru sitesine girsin. Trendyoldaki siparişine tıklayıp "Mesafeli Satış Sözleşmesi Ön Bilgilendirme Formu" yazan yere tıklasın. Satıcıyla alakalı tüm bilgilere oradan erişim sağlayabilirler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı