Trendyol'dan bir satıcıdan almış olduğum gamepadden vazgeçtim ve kargodayken ürünün iade kodunu oluşturdum. Ürün bana geldiğinde kargo görevlisi dışarıda beni aracında aradı ve aşağı inip kargomu almamı söyledi ben de iade etmek istediğimi söyleyip iade kodunu söyledim ve o şekilde iade süreci tamamlandı. Kargo teslim edilemedi şeklinde girildi sisteme ancak daha sonra kargo teslim edildi şeklinde girilmiş. Yani sistemde kargoyu teslim aldıktan sonra iade ettiğim görünüyor. Her neyse iade satıcı tarafından kabul edilmedi ambalajın mahvolduğunu belirttiler. Ancak dediğim gibi ben ambalajı görmedim dokunmadım bile. Şikayet sitesine baktığımda birçok kişinin bu satıcıyla iade konusunda sorun yaşadığını gördüm. Kendilerini arayıp bana ürünün fotoğrafını atmalarını istedim gerçekten ambalaj sorunlu mu üründe bir sorun var mı gibisinden ancak beni geçiştirdiler. Ben de bu durum uzarsa THH'ye başvuracağımı söyledim. Trendyol asistana yazdığımda bana ürünün tekrardan geldiğinde fotoğrafını atıp tekrardan bir iade denememi söylediler fotoğraflı şekilde daha yüksek ihtimal oluyormuş iadeler. Ancak bana ürün yine ambalajı bozuk şekilde gelecek büyük ihtimal çünkü ürün nasılsa öyle göndereceklermiş e ambalajı bozuk şekilde ben fotoğrafını çekersem bu satıcı yine kabul etmeyecek bence. Bu durumda ne yapacağım. Fotoğraflı bir şekilde iade deneyeyim mi ürün bana geldikten sonra? Bu arada THH'ye başvurmam için bu 14 günün geçmemiş olması mı gerekiyor? Eğer bu 2. fotoğraflı iadeyi Trendyol üzerinden denersem 14 günü geçmiş mi olacak ürünü 2 Haziran'da teslim almışım gibi görünüyor sistemde. Ne yapmalıyım arkadaşlar yardımcı olun.