Kutusunu bile açmadığım ürünün iadesi reddedildi

khomur

Hectopat
Daha fazla  
Trendyol'dan bir satıcıdan almış olduğum gamepadden vazgeçtim ve kargodayken ürünün iade kodunu oluşturdum. Ürün bana geldiğinde kargo görevlisi dışarıda beni aracında aradı ve aşağı inip kargomu almamı söyledi ben de iade etmek istediğimi söyleyip iade kodunu söyledim ve o şekilde iade süreci tamamlandı. Kargo teslim edilemedi şeklinde girildi sisteme ancak daha sonra kargo teslim edildi şeklinde girilmiş. Yani sistemde kargoyu teslim aldıktan sonra iade ettiğim görünüyor. Her neyse iade satıcı tarafından kabul edilmedi ambalajın mahvolduğunu belirttiler. Ancak dediğim gibi ben ambalajı görmedim dokunmadım bile. Şikayet sitesine baktığımda birçok kişinin bu satıcıyla iade konusunda sorun yaşadığını gördüm. Kendilerini arayıp bana ürünün fotoğrafını atmalarını istedim gerçekten ambalaj sorunlu mu üründe bir sorun var mı gibisinden ancak beni geçiştirdiler. Ben de bu durum uzarsa THH'ye başvuracağımı söyledim. Trendyol asistana yazdığımda bana ürünün tekrardan geldiğinde fotoğrafını atıp tekrardan bir iade denememi söylediler fotoğraflı şekilde daha yüksek ihtimal oluyormuş iadeler. Ancak bana ürün yine ambalajı bozuk şekilde gelecek büyük ihtimal çünkü ürün nasılsa öyle göndereceklermiş e ambalajı bozuk şekilde ben fotoğrafını çekersem bu satıcı yine kabul etmeyecek bence. Bu durumda ne yapacağım. Fotoğraflı bir şekilde iade deneyeyim mi ürün bana geldikten sonra? Bu arada THH'ye başvurmam için bu 14 günün geçmemiş olması mı gerekiyor? Eğer bu 2. fotoğraflı iadeyi Trendyol üzerinden denersem 14 günü geçmiş mi olacak ürünü 2 Haziran'da teslim almışım gibi görünüyor sistemde. Ne yapmalıyım arkadaşlar yardımcı olun.

İlk bir Trendyol destek ile konuşsan daha sağlıklı olur.

İlk bir Trendyol destek ile konuşsan daha sağlıklı olur.
Hocam konuştum. Bana ürün tekrardan geldiğinde fotoğrafını çekip trendyola göndermemi o şekilde iade süreci başlatmamı söylediler. Ancak bunun onaylanıp onaylanmayacağından emin değilim. Bunun yerine direkt Thh mi başvursam diye düşünüyorum

Trendyol desteğe bir başvur ondan sonra THH'ye başvur. THH çok zaman alıyor.

Trendyol desteğe bir başvur ondan sonra THH'ye başvur. THH çok zaman alıyor.
Trendyol desteğe başvurursam thhye zaman kalır mı onu soruyorum. Thh 14 gün koşulsuz iade olduğunu söylüyor. Şimdi 2.kez bir iade ile uğraşırsam bu sefer 14 gün geçebilir. Thhye de başvuramayabilirim. Bir de araya bayram falan giriyor.

14 iş günüdür o bi bak bence

Bazilari oyle saticiya bagli 2 - 3 kurus icin boyle yapiyorlar mesela Trendyol'dan almis oldugum PS 4 ara sira kasmalar takilmalar oluyordu beniimde canimi sikmaya basladi tam 12 gun bende kalip oynamama ragmen adam 2 gunde hemen iade aldi. Ama gecen sene almis oldugum baska saticidan bilgisayari 1 gun bile kullanmamama ragmen satici reddetti. Yapabilecegin ise adam iadei reddettiyse ondan sonra itiraz sureci fotograf falan istiyorlar Trendyol'da kimin hakli olduguna bakiyor buyuk ihtimal sen cikarsin.

Emin değilim benim haklı çıkacağımdan. Ben haklıyım evet ama haklı olduğumu kanıtlayamıyorum. Satıcının dediğine göre ürün ambalajı kutusu yırtılmış şekilde gitmiş buna bu yüzden kabul etmemiş iadeyi ve şimdi bana tekrardan aynı şekilde gönderecek kutusu yırtık bir şekilde. Şimdi ben kutusu yırtık ambalajı yırtık bir ürünün fotoğrafını çekip trendyola atsam bu sefer satıcı itiraz edecek bu kutuyu biz yırtmadık bize iade ile geldiğinde yırtık geldi der ve hatta satmadan önce yırtık olmayan kutunun fotoğrafını gönderir ve beni haksız çıkarır eminim. Sence de böyle olmaz mı? Bu sefer trendyol da kutunun yırtılmasında benim suçum olduğunu düşünecek.

Kardes o kendisinin ayibi sen sansini dene belki Trendyol itirazi kabul eder bence oyle olmaz sende adam gonderdiginde yirtik fotogtafi cek. Boyle seylerin hesabi elbet sorulur Allah yukarida goruyor canini sikma cok pahali bir şey degilse.

Kardes o kendisinin ayibi sen sansini dene belki Trendyol itirazi kabul eder bence oyle olmaz sende adam gonderdiginde yirtik fotogtafi cek. Boyle seylerin hesabi elbet sorulur Allah yukarida goruyor canini sikma cok pahali bir şey degilse.
Bakalım en kötü ürünü alıp 2.el olarak satacağım ama zararına satacağım. Sıkıntı olan şey şu ben bu ürünün iade edileceğine çok emindim o yüzden iade edilmeden önce başka bir gamepad aldım daha kalite olan bir gamepad. Ama şimdi bu ürün de iade edilmeyince 2 tane ürün almış oldum biraz canımı sıktı. Öğrenci adamım 454 tlye aldım bu ürünü iadesi olmadı şimdi. Diğer kaliteli ürünü de 600 tlye aldım. Şu 454 tllik olanı iade edebilsem iyi olacak da olmuyor işte bir de bayram yaklaşıyor şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…