Benzer bir olayı 2-3 ay önce yaşadım. Trendyol üzerinden Gamepower marka monitör siparişi vermiştim. Neyse 2 gün sonra gayet güzel bir paketleme ile elime ulaştı. Kurulumu yaptım ölü piksel testi yaptım sorun çıkmadı ancak ghosting testi yaptığımda çok ağır şekilde ghosting vardı monitörde. Fare imlecini hareket ettirdiğinde bile arkasında iz kalıyordu. Ürünü aynı şekilde kutusuna eksiksiz yerleştirip trendyoldan iade kodu oluşturdum açıklamaya ghosting testindeki görüntüleri ekleyip üründe ağır şekilde ghosting olduğunu ve kesinlikle iadesini talep ettiğimi yazdım.v kargonun kapanmasına 20 dakika kala gidip kargoya verdim. Daha sonra satıcıyı araştırdım google dan onun da İstanbul da olduğunu öğrendim. Aradım bir iki kez ulaşamadım. Akşam vakti tekrar aradım dedim monitörde çok ağır şekilde ghosting söz konusu ben testi yapar yapmaz aynı şekilde direkt iade ettim. Neden daha önve aramadınız, ürünü kargoya verdiniz mi? Diye sordu satıcı evet verdim ve ayrıca iki kere aradım WhatsApp dan yazdım hiçbir şekilde ulaşamadım dedim. Sonra işte dedi teknik servise gitmesi gerekiyor oradan sorun tespit edilirse iadeyi alabiliyoruz felan dedi. Bu sefer de biraz sedimi yükseltip ne alakası var? Benim koşulsuz 14 gün iade hakım zaten var hem nereden bulacağım teknik servisi nerede? Felan dedim. Ondan sonra adam tamam beyefendi ürün bize.ulaşsın biz de bi bakalım ghosting varsa iadeyi onaylarız dedi. İki üç gün sonra pazar günü öğle vakti telefonuma trendyoldan iade talebiniz onaylanmıştır diye bildirim geldi para da o gün içinde banka hesabına düştü. Sana tavsiyem dostum eğer satıcı ile aynı şehirdeysen yada farklı olsa bile satıcıya googledan ulaşıp telefon numarasını arayarak sorunu yinelemen ve haklarını söylemen. Yine aynı şekilde WhatsApp kullanıyorlarsa oradan da yazılı şekilde ekstra olarak yaz ben öyle de yapmıştım. Umarım işe yarar ve paranı geri alırsın