Kutusunu bile açmadığım ürünün iadesi reddedildi

1054 TL bu zamanda dolar artmisken az para degil gecmis olsun ama dedigim gibi belki sen hakli cikarsin, yardim edebilecegim bir şey varsa belirtebilisin.
Teşekkür ederim 600 tllik ürünü iade etmek istemiyorum zaten o ürünle ilgili sorunum yok. Şu 454 tllik ürünü iade edebilsem ya da satabilsem birine çok iyi olacak. Ne yapacağım bilmiyorum

Yarısına kadar okudum. İade kodu verirsen ürünü almış ve iade etmiş sayılıyorsun. Ama kodu vermeden geri çevirirsen ürün 2 gün şubede bekliyor ve sonra geri gidiyor. O kodu vermiyecektin.

Teşekkür ederim ancak çok benzer değil ikimizin durumu. Sizin ürününüzde hata varmış zaten. Benim ürünümde hata var mı bilmiyorum büyük ihtimal yoktur dediğim gibi ürünü teslim almadan iade ettim. Benim ürünün kabul edilmeme gerekçesi kutusunun parçalanmış olması. Satıcıyı aradım konuştum hiç sıcak bakmadı olaya gerekirse Thh'ye başvuracağımı söyledim yine bir şey demedi.

Yarısına kadar okudum. İade kodu verirsen ürünü almış ve iade etmiş sayılıyorsun. Ama kodu vermeden geri çevirirsen ürün 2 gün şubede bekliyor ve sonra geri gidiyor. O kodu vermiyecektin.
Haklısın ama artık iş işten geçti işte. Bir şekilde iade etmem lazım ama nasıl bilmiyorum. Kutuyu ben yırtmadım parçalamadım ama satıcı kabul etmiyor.

Haklısın ama artık iş işten geçti işte. Bir şekilde iade etmem lazım ama nasıl bilmiyorum. Kutuyu ben yırtmadım parçalamadım ama satıcı kabul etmiyor.
Ama sonuçta 14 gün içinde koşulsuz iade hakkı var. İşin ilginç yanı o kutuyu kim parçaladı? Keşke önce teslim alıp daha sonra iade kodu oluşturup siz gidip kargoya verseydiniz belki bu şekilde hiç sorun yaşamazdınız.
Kargoda mı başına birşey geldi yoksa satıcı sırf iadeyi onaylamamak için sizi manipüle mi etti kutuya kendi zarar vererek. Gerçekten sıkıntılı bir durum

Reis o zaman cok saçma ben Trendyol'dan her seyi alayim 13 gun kullanayim hevesimi alayim 13 uncu gundede iade edeyim boyle dusunuyorsun. İade kosullarinda zaten yaziyor elektronik urunlerde paketi acilmis ambalaji yirtilmis kullanilmis urunler kabul edilmeyebilir diye.

Kargoda kutu nasıl paramparça olacak kadar zarar görmüş olabilir ki bilmiyorum. Bence satıcı yırttı zaten kendisini aradığımda ambalajın fotoğrafını çekip bana atmasını istedim gerçekten yırtık mı değil mi diye beni geçiştirdi ve atmadı. Ne yapacağım arkadaşlar kötü durumdayım

Ürünü kullanmadım paketi de açmadım ben dokunmadım bile. Ayrıca Thh'nin yazdığına göre kutusu ambalajı açılan ürünler de iade edilebilir ürüne kullanıcı tarafından zarar veirlmemişse.

Arkadaşlar ne yapabilirim artık bu durumda yazar mısınız. Çok sıkıntıdayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…