Kutusuz ekran kartı alınır mı?

kifkaf

Hectopat
Yer
Leningrad
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi kutusuz ekran kartı alınır mı? Tamamen merakımdan soruyorum. Bir iki tane örnek atacağım.

Teknobiyotik bildiğim kadarıyla güvenilir bir firma. Ama kutusuz olması insanı şüpheye düşürüyor.

Ben kutusuz almaya çok yanaşan biri değilim fakat sanırsam kutusuz almak fiyatları düşürüyor. İsterseniz ve gerçekten güveniyorsanız alın ama bu "Hadi bir deneyelim" gibi bir iş değil sonuçta binlerce lira veriyorsunuz.

Kargo ile gelecekse kutusuz ürün almayın. Kargo arabasında gelirken zedelenme, parçalanma veya ezilme gibi durumlar söz konusu olabilir. Olsun ben bu riske girerim diyorsanız size kalmış.

Son düzenleme:
Ben kutusuz almaya çok yanaşan biri değilim fakat sanırsam kutusuz almak fiyatları düşürüyor. İsterseniz ve gerçekten güveniyorsanız alın ama bu "Hadi bir deneyelim" gibi bir iş değil sonuçta binlerce lira veriyorsunuz.
Kargo ile gelecekse kutusuz ürün almayın. Kargo arabasında gelirken zedelenme, parçalanma veya ezilme gibi durumlar söz konusu olabilir. Olsun ben bu riske girerim diyorsanız size kalmış.
Zaten almayacağım. Sadece merak ettim.

Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi kutusuz ekran kartı alınır mı? Tamamen merakımdan soruyorum. Bir iki tane örnek atacağım.

Teknobiyotik bildiğim kadarıyla güvenilir bir firma. Ama kutusuz olması insanı şüpheye düşürüyor.

Eğer ekran kartı almayı düşünüyorsanız. Belirttiklerinizin yerine benim tavsiye ettiklerime göz atabilirsiniz.

Eğer RX 570 almayı planlıyorsanız.
Sapphire RX 570
MSI RX 570

GTX 1070 yerine bunlardan birini almanızı tavsiye ederim.
MSI RTX 2060
INNO3D RTX 2060 ithalatçı garantilidir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı