Ürün ambalajı.Kutusuz güç kaynağı kastı ne ya? Kasamla uyumlu gelir değil mi? Kutudan kastı ne hiç bilmiyorum. Phanteks P400a kasam bilen biri yazarsa çok sevinirim. Neden kutusuz diye bu kadar dikkat çekmiş anlamadım.
Ürünün kendi orijinal kutusu yerine normal bir koliye/pakete koyup gelmesiyle alakalı bir durum.
herhangi bir sorun olmaz değil mi farkeder miÜrün ambalajı.
ben invetustan sistem topluyorum paraçalarını tek tek şimdi alıcağım hani zaten amabalajı ile bi işim yok montajlı getirler die düşünüyorum sanırm öle yazıyordu ysni bişii farketmezÜrünün kendi orijinal kutusu yerine normal bir koliye/pakete koyup gelmesiyle alakalı bir durum.
Garanti durumu ne olacak ve kutusuz ürünlerin kablolama, montaj malzemelerini tam teslim ediyorlar mı diye sorabilirsin, onun dışında problem yok.Herhangi bir sorun olmaz değil mi?
herhangi bir sorun olmaz değil mi farkeder mi
ben invetustan sistem topluyorum paraçalarını tek tek şimdi alıcağım hani zaten amabalajı ile bi işim yok montajlı getirler die düşünüyorum sanırm öle yazıyordu ysni bişii farketmez
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.