Kutusuz sıfır GTX 1060 alınır mı?

Ya sahte karttır, ya da ikinci el bir karttır. Bunun sıfır olup da kutusuz olma ihtimali yok. Hem sıfır ürünün kutusu neden olmasın ki?

Yeni bir video içeriği olmanızı istemem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fiyatı avantajlı ise ve fatura alırsan alabilirsin. Faturaya 2. El olarak yazılmazsa yasalar gereği 2 yıl garanti hizmeti verilmek zorunda.

Sırf bu bilgisayarcılara inat bilgisayarcı adı altında dükkan açıp, insanların hakkını yemeden o işi yapmak istiyorum.

Format atmaktan başka bir olayları yok artık. Bir keresinde bilgisayarcı bana bir sistem söyledi böyle şöyle diye överken hocam o sistem darboğaz yapar deyince ince bir sessizlik hakim oldu dükkanda. Şükür ki Technopat'ın deneyimli üyelerinden öğrendik artık sistem toplamayı

Faturayı benim adıma düzenlicek
Hangi firma garanti vermiş? Muhtemelen ithalatçı garantili. Yani pek de iyi değil ama sıkıntı olmaz. Fiyatı nedir?
2800

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…