Kutusuz sıfır GTX 1060 alınır mı?

Ya sahte karttır, ya da ikinci el bir karttır. Bunun sıfır olup da kutusuz olma ihtimali yok. Hem sıfır ürünün kutusu neden olmasın ki?

Yeni bir video içeriği olmanızı istemem.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Selamünaleyküm arkadaşlar. Tanıdığım bir abi var bilgisayarcı, ASUS GTX 1060 3 GB ekran kartı sıfır, kutusu yok, garantisi firma garantili dedi. Niye kutusu yok diye sordum; şirketlere hazır kasa veriyorum, bu ekran kartı fazla geldiği için onlara söktüm, bunun da kutusu yoktu falan. Güvenilir mi sizce? Firma garantili nasıl oluyor? Şimdiden teşekkür ederim.
Fiyatı avantajlı ise ve fatura alırsan alabilirsin. Faturaya 2. El olarak yazılmazsa yasalar gereği 2 yıl garanti hizmeti verilmek zorunda.
 
Sırf bu bilgisayarcılara inat bilgisayarcı adı altında dükkan açıp, insanların hakkını yemeden o işi yapmak istiyorum.

Format atmaktan başka bir olayları yok artık. Bir keresinde bilgisayarcı bana bir sistem söyledi böyle şöyle diye överken hocam o sistem darboğaz yapar deyince ince bir sessizlik hakim oldu dükkanda. Şükür ki Technopat'ın deneyimli üyelerinden öğrendik artık sistem toplamayı :)
 
Alper kardeşimiz: Abi bunun garantisi var değil mi?
Bilgisayarcı api: Ya sen rahat ol garantisi benim.

Abimiz 5 yıl önce piyasaya sürülen kartın sıfırını nasıl muhafaza etmiş onu sorgulamak gerek. Çok güvendiğiniz bir abinizse şansınız deneyin. Ben önermiyorum. :)

Not: O abinize ekran kartının faturası var mı diye sorun. Vereceği yanıtı çok merak ediyorum. Fatura olmadan garantinin pek bir anlamı yok maalesef. 😉
Faturayı benim adıma düzenlicek
Hangi firma garanti vermiş? Muhtemelen ithalatçı garantili. Yani pek de iyi değil ama sıkıntı olmaz. Fiyatı nedir?
2800
 

Geri
Yukarı