Kutusuz ürünü değiştirirler mi?

Caulfield

Kilopat
Daha fazla  
Ekran kartımı geçen senenin başlarında aldım ve sanırım şu an ufaktan bir CW sıkıntısı baş gösterdi. Ben de garanti bitimine doğru servise göndermeyi düşünüyorum. Lakin ekran kartının yanında gelen hiçbir şey yok tek ekran kartının kendisi var kutusunu falan atmıştım. Bu şekilde servis kabul eder mi?

Yanlış Bilgilendirme
CW sorunu kronik bir sorundur. Sonradan oluşmaz. Aldığınız ürünlerin kutularını neden saklamıyorsunuz? Kabul etmeyebilirler.

Ürünü garantiyse gönderdiğinizde sizden aldığınız şekilde göndermenizi isterler. Fiş veya garanti belgesi varsa şansınızı deneyin. Fakat hiç sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fatura falan mevcut. Kutu içeriği sade driver CD'si idi. Bir de sonradan CW olmaz diyenler araştırıdğımda olduğu söyleniyor. Daha önce hiç ses gelmezdi, şimdi ekran kartı kullanıldığı zamanlarda o ses geliyor. Bir de aldığım yerde ''değişim, iade, servis kuralları'' adı altında hiçbir madde yayınlanmamıştı. Yani bunu öne sürerek haklı çıkma şansım da olur mu?

@@Caulfield
Sorun önceden de vardı belki siz farkına varmadınız. Ya da CW sorunu yok ama siz var sanıyorsunuz. Video paylaşır mısınız?

CW sorunu kronik bir sorundur. Sonradan oluşmaz. Aldığınız ürünlerin kutularını neden saklamıyorsunuz? Kabul etmeyebilirler.
Bir mesajda birden çok yanlış bilgi veriyorsunuz arkadaşlar. Grafik kartları üzerinde bulunan bobinler silikon benzeri malzemeler ile kaplanıyor çoğu zaman. Zamanla etkisini azalttığından yüksek frekans titreşimler kulağınıza kadar gelmeye başlıyor. Başta ses çıkartmayan bir kart ilerleyen yıllarda ses çıkarmaya başlayabilir. Veya başta ses çıkartan bir kart ilerleyen zamanlarda da ses çıkartmaya devam edecektir muhtemelen. Bazen güç kaynaklarından kaynaklanan inleme sesleri grafik kartları ile de karışabiliyor.

Ayrıca tüketici, satın aldığı ürün 1 yıl sonra problem yaşatınca kutu ile kargolamak mecburiyetinde değildir. Yalnızca "Koşulsuz şartsız iade" hakkını talep ederse ürünün kutu ve içeriği eksiksiz olarak satıcıya gönderilmelidir.
Dikkat edilmesi gereken tek husus "Kartın güvenli şekilde paketlenmesi ve fatura - gönderici bilgilerinin kutu içeriğine eklenmesidir".

Yan, şöyle; ben güzelce paketleyip sorun var diye gönderdim, onlar da baktılar ve CW sorunu var ve kartın değişimini uygun görürlerse benden kutuları da mı geri isteyecekler? Yoksa değiştirip mi geri gönderirler?

Benim ekran kartı 2 ay geçtikten sonra CW sorunu vermeye başladı. 14 gün içinde yapsaydı direkt geri iade ederdim, o kadar test yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…