Kutu sıkıntı değil de CW bazı markalar tarafından kartın çalışabilirliğini etkilemediği için sorun olarak kabul edilmeyebiliyor. Şansını dene yine de.
Kutu meselesini tamamen aklından çıkarYan, şöyle; ben güzelce paketleyip sorun var diye gönderdim, onlar da baktılar ve CW sorunu var ve kartın değişimini uygun görürlerse benden kutuları da mı geri isteyecekler? Yoksa değiştirip mi geri gönderirler?
Maalesef onlara bir şey danışmak istemiyorum. İşlerine ''hayır kabul edemeyiz'' cevabı geliyorsa eğer söyle söylerler. O yüzden araştırmak bana daha mantıklı geliyor. Misal HepsiBurada'dan ürünü garantiye gönderecektim, kargoya verdim ürünü, bana dediler ki kargo kodu eski. HB'yi aradım tekraR ilk çıkan müşteri temsilcisinden kod istedim ''size anında kod veremeyiz 2 iş günü içinde vs.'' bilmem ne diye zırvaladı. (halbuki biliyorum anında kod çıkabiliyor daha önceden de öyle yapmıştım çünkü.) 2. defa aradığımda başka birisi de aynı anda kodu vermişti. O yüzden araştırmadan kimseyi aramıyorum.Hiçkimse sormamış nerden aldınız diye.
Bütün marketlerde falan heryerde kutuyla veriliyor.
Bence buraya konu açmak yerine müşteri hizmetlerini arasan daha hızlı bilgilendirilirdin.
Teşekkür ederim. Aradığım cevap buyduKutu meselesini tamamen aklından çıkarKimse sana kutu zorunluluğu getiremez bu durumda.
Coil Whine ne zaman "Kusur" olarak kabul edilebilir biliyor musun? Vaat edilen gürültü seviyesi aşıldığı zaman.Değiştirip mi geri gönderirler?
Gerçekten çok yardımcı oldunuz. Eğer hazırlayabilme imkanınız var ise isterim. Şimdilik dursun elimde çünkü ilerleyen zamanlarda göndermeyi düşünüyorum. Eğer yetkili servis gerekeni yapmazsa THH'ye başvuracağım.Coil Whine ne zaman "Kusur" olarak kabul edilebilir biliyor musun? Vaat edilen gürültü seviyesi aşıldığı zaman.
Sen GTX1070 seviyesinde "Isınmadığı müddetçe sıfır gürültü ile çalışması gereken" bir karta sahipsin.
Ama fanları çalıştırmadığı halde CW sesini duyduğun vakitler oluyordur mutlaka.
Bu sebeple Tüketici Hakem Heyetine problemi güzel arz edersen; değişim hakkı elde edebileceğini düşünüyorum. Metni hazırlamanda yardımcı olacağım zira servis bir kusur olarak görmeyecektir bu problemiHalbuki basit bir indüktör değişimi ile ses probleminin önüne geçilebilir mantıken.
Yazdım hocam çok teşekkürler yardımların için.Coil Whine ne zaman "Kusur" olarak kabul edilebilir biliyor musun? Vaat edilen gürültü seviyesi aşıldığı zaman.
Sen GTX1070 seviyesinde "Isınmadığı müddetçe sıfır gürültü ile çalışması gereken" bir karta sahipsin.
Ama fanları çalıştırmadığı halde CW sesini duyduğun vakitler oluyordur mutlaka.
Bu sebeple Tüketici Hakem Heyetine problemi güzel arz edersen; değişim hakkı elde edebileceğini düşünüyorum. Metni hazırlamanda yardımcı olacağım zira servis bir kusur olarak görmeyecektir bu problemiHalbuki basit bir indüktör değişimi ile ses probleminin önüne geçilebilir mantıken.
Servise gönder ürünü ve aşağıdaki konuya bu konunun linkini atıp çok kısa bir özet geç. Bu konuya derdini yazan herkesin dosyasını ayrı ayrı takip ediyoruz, süreci birlikte yürütüyoruz. Sonuç aldığımız çok arkadaş oldu, inşallah sana da faydamız dokunur; Tüketici Hakem Heyetine Başvuru Rehberi - Technopat Sosyal
GTX1070 az para değil, ne diye o gürültüyü çekesin ki? İnsan kulağı yüksek frekans seslere karşı daha duyarlı, daha fazla rahatsız oluyor.
Tamamdır. Umarım bunlarla uğraşmadan bile değişim yaparlar.Servise göndermeniz şart, oradan gelen olumsuz sonuç ile THH'ye başvurabilirsiniz. Servisten yazılı onay isteyin, kargo gönderim barkodlarını bile saklayın gerekirse.
THH'ye dosya açarken "Onarım" seçeneğini de kabul ettiğinizi belirteceğiz. Değişimde diretmek yararınıza olmayabilir.
Değişim gerektirecek oranda büyük bir kusur değil. Basit bir indüktör değişimi ile sesten kurtulabiliyor olmanız gerekiyor. Firmalar neden onarım yoluna gitmiyor ayrıntısını çok bilmiyorum.Tamamdır. Umarım bunlarla uğraşmadan bile değişim yaparlarHayal kurmak bedava...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.