U Umuttg Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #11 arandur dedi: Dostum, adam aldıktan sonra 2 sene geçtiyse zaten ne faturanın ne kutunun önemi var. Bunları neden kriter olarak alıyorsun anlamadım. Her şeyin dijital olduğu günümüzde kim neresinde saklasın 2+ yıllık faturayı. Genişletmek için tıkla... Haklısın dostum da kimden aldığımı kanıtlamak için vs.
arandur dedi: Dostum, adam aldıktan sonra 2 sene geçtiyse zaten ne faturanın ne kutunun önemi var. Bunları neden kriter olarak alıyorsun anlamadım. Her şeyin dijital olduğu günümüzde kim neresinde saklasın 2+ yıllık faturayı. Genişletmek için tıkla... Haklısın dostum da kimden aldığımı kanıtlamak için vs.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #12 kopkeliekmek dedi: Çalıntı olsa bile takip edilemez. Faturası yok diye 'çalıntı' demek çok yanlış.. Genişletmek için tıkla... killau dedi: İşin etik tarafı. Genişletmek için tıkla... Yani.. adam PS4'dünü satıyor bir de hırsız damgası yiyor. Etik değil saçma. Umuttg dedi: Haklısın dostum da kimden aldığımı kanıtlamak için vs. Genişletmek için tıkla... Kimden aldığından sanane. Yani.. neden soruyorsun bunu? Ne yapacaksın bu bilgiyi?
kopkeliekmek dedi: Çalıntı olsa bile takip edilemez. Faturası yok diye 'çalıntı' demek çok yanlış.. Genişletmek için tıkla... killau dedi: İşin etik tarafı. Genişletmek için tıkla... Yani.. adam PS4'dünü satıyor bir de hırsız damgası yiyor. Etik değil saçma. Umuttg dedi: Haklısın dostum da kimden aldığımı kanıtlamak için vs. Genişletmek için tıkla... Kimden aldığından sanane. Yani.. neden soruyorsun bunu? Ne yapacaksın bu bilgiyi?
U Umuttg Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #13 arandur dedi: Yani. Adam PS4'D'ünü satıyor bir de hırsız damgası yiyor. Etik değil saçma. Kimden aldığından sana ne. Yani. Neden soruyorsun bunu? Ne yapacaksın bu bilgiyi? Genişletmek için tıkla... Beni ilgilendirmez kimden aldığı ama karşımda bir muhatap olması daha iyi ve güvenilir benim açımdan. rainman2323 dedi: Ben olsam almazdım zaten eski nesil bir konsol Xbox Series S X ya da PS5 öneririm. Genişletmek için tıkla... Series S'e de bakıyorum uygun bulabilirsem alacağım. killau dedi: Eğer cihazın bir sorunu yoksa testlerini yaptığında tam not alıyorsa, Ben olsam alırdım PS4'ü. Genişletmek için tıkla... birkaç ilana daha bakıyorum eleyip bir iki tane bırakacağım sonra gidip bakıp alırım
arandur dedi: Yani. Adam PS4'D'ünü satıyor bir de hırsız damgası yiyor. Etik değil saçma. Kimden aldığından sana ne. Yani. Neden soruyorsun bunu? Ne yapacaksın bu bilgiyi? Genişletmek için tıkla... Beni ilgilendirmez kimden aldığı ama karşımda bir muhatap olması daha iyi ve güvenilir benim açımdan. rainman2323 dedi: Ben olsam almazdım zaten eski nesil bir konsol Xbox Series S X ya da PS5 öneririm. Genişletmek için tıkla... Series S'e de bakıyorum uygun bulabilirsem alacağım. killau dedi: Eğer cihazın bir sorunu yoksa testlerini yaptığında tam not alıyorsa, Ben olsam alırdım PS4'ü. Genişletmek için tıkla... birkaç ilana daha bakıyorum eleyip bir iki tane bırakacağım sonra gidip bakıp alırım
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #14 Umuttg dedi: Beni ilgilendirmez kimden aldığı ama karşımda bir muhatap olması daha iyi ve güvenilir benim açımdan. Genişletmek için tıkla... Dostum PS4'ü yapay zekadan ya da bilgisayar programından almıyorsun, yine bir insandan alıyorsun. Ben cidden senin düşünce yapını anlamadım. Bir insan var, PS4 satıyor, resimlerden, konuşmadan güvenirsin, alırsın ya da almazsın. Bu kadar basit.
Umuttg dedi: Beni ilgilendirmez kimden aldığı ama karşımda bir muhatap olması daha iyi ve güvenilir benim açımdan. Genişletmek için tıkla... Dostum PS4'ü yapay zekadan ya da bilgisayar programından almıyorsun, yine bir insandan alıyorsun. Ben cidden senin düşünce yapını anlamadım. Bir insan var, PS4 satıyor, resimlerden, konuşmadan güvenirsin, alırsın ya da almazsın. Bu kadar basit.
U Umuttg Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #15 arandur dedi: Dostum PS4'ü yapay zekadan ya da bilgisayar programından almıyorsun, yine bir insandan alıyorsun. Ben cidden senin düşünce yapını anlamadım. Bir insan var, PS4 satıyor, resimlerden, konuşmadan güvenirsin, alırsın ya da almazsın. Bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Kanka ilan güvenilir gelmedi bu kadar 3 fotoğraf koymuş hatta ekleyem buraya https://www.sahibinden.com/ilan/iki...onsolu-ps4-slim-500-gb-2-kol-1123591992/detay birde bulunduğum bölgede çok az ilan var
arandur dedi: Dostum PS4'ü yapay zekadan ya da bilgisayar programından almıyorsun, yine bir insandan alıyorsun. Ben cidden senin düşünce yapını anlamadım. Bir insan var, PS4 satıyor, resimlerden, konuşmadan güvenirsin, alırsın ya da almazsın. Bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Kanka ilan güvenilir gelmedi bu kadar 3 fotoğraf koymuş hatta ekleyem buraya https://www.sahibinden.com/ilan/iki...onsolu-ps4-slim-500-gb-2-kol-1123591992/detay birde bulunduğum bölgede çok az ilan var