Kutusuz ve faturasız ikinci el PlayStation 4 Slim alınır mı?

Dostum, adam aldıktan sonra 2 sene geçtiyse zaten ne faturanın ne kutunun önemi var. Bunları neden kriter olarak alıyorsun anlamadım. Her şeyin dijital olduğu günümüzde kim neresinde saklasın 2+ yıllık faturayı.

Haklısın dostum da kimden aldığımı kanıtlamak için vs.

Yani. Adam PS4'D'ünü satıyor bir de hırsız damgası yiyor. Etik değil saçma.

Kimden aldığından sana ne. Yani. Neden soruyorsun bunu? Ne yapacaksın bu bilgiyi?

Beni ilgilendirmez kimden aldığı ama karşımda bir muhatap olması daha iyi ve güvenilir benim açımdan.

Ben olsam almazdım zaten eski nesil bir konsol Xbox Series S X ya da PS5 öneririm.

Series S'e de bakıyorum uygun bulabilirsem alacağım.

Eğer cihazın bir sorunu yoksa testlerini yaptığında tam not alıyorsa,
Ben olsam alırdım PS4'ü.
birkaç ilana daha bakıyorum eleyip bir iki tane bırakacağım sonra gidip bakıp alırım

Beni ilgilendirmez kimden aldığı ama karşımda bir muhatap olması daha iyi ve güvenilir benim açımdan.
Dostum PS4'ü yapay zekadan ya da bilgisayar programından almıyorsun, yine bir insandan alıyorsun. Ben cidden senin düşünce yapını anlamadım.

Bir insan var, PS4 satıyor, resimlerden, konuşmadan güvenirsin, alırsın ya da almazsın. Bu kadar basit.

Dostum PS4'ü yapay zekadan ya da bilgisayar programından almıyorsun, yine bir insandan alıyorsun. Ben cidden senin düşünce yapını anlamadım.

Bir insan var, PS4 satıyor, resimlerden, konuşmadan güvenirsin, alırsın ya da almazsın. Bu kadar basit.

Kanka ilan güvenilir gelmedi bu kadar 3 fotoğraf koymuş hatta ekleyem buraya https://www.sahibinden.com/ilan/iki...onsolu-ps4-slim-500-gb-2-kol-1123591992/detay

birde bulunduğum bölgede çok az ilan var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı