Kuyumcudan kredi kartı ile dolar alınır mı?

Başlıkta kredi kartı demişsin konu da Tosla ve Papara. Banka komisyon kestiği için kartla satanlar sana normal kurdan daha yükseğe verir ama bu kredi kartı için. Tosla ve Paparaya zaten elindeki parayı yüklüyorsun o kartla almak istersen boşu boşuna masraf edersin o parayı nakite çevir öyle al.
 
Başlıkta kredi kartı demişsin konu da Tosla ve Papara. Banka komisyon kestiği için kartla satanlar sana normal kurdan daha yükseğe verir ama bu kredi kartı için. Tosla ve Papara'ya zaten elindeki parayı yüklüyorsun o kartla almak istersen boşu boşuna masraf edersin o parayı nakite çevir öyle al.

İşte bende nakite çevireceğim ama limitim bitti maalesef sadece o kartlarla alabiliyorum dolar 33 TL kart ile alırsam kaç TL öderim?
 
İşte bende nakite çevireceğim ama limitim bitti maalesef sadece o kartlarla alabiliyorum dolar 33 TL kart ile alırsam kaç TL öderim?
Hocam poslardan yüzde 5 civari komisyon ödüyor bankaya kuyumcu, sizden minimum bu kadar fark alır ben kredi kartı ile altın almak istediğimde yüzde 10 fark çıkarmıştı sormanız lazım her yer yapmıyor.
 
Kartla dolar alamazsın. Dolar satın alınmaz takas edilir. Mevcut fiziki TRY'yi verirsin USD alırsın. Takas yapıyorsun satış değil. Ürün hizmet değil bu. Komisyonlu takas. Hiçbir yer kredi kartına dolar altın vb. satmaz ki zaten satamaz. Satıyorsa komisyon alıyordur gıda ecza vb. gösteriyordur kendi posu değildir. Öyle durumlarda T.C. vatandaşı olarak gelir idaresi başkanlığına ihbar etmekle yükümlüsünüz.
 
Kartla döviz alamazsın ancak altın alabilirsin. Ön ödemeli uygulama kullanacaksanız zaten gidin nakit alın. Kartla alımlarda %5 gibi komisyon ekleniyor boşuna komisyon ödemeyin. Birde her kuyumcuda kabul etmiyor uygun bir tane bulmanız gerekiyor.
 

Geri
Yukarı