gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #61 Yalnız gerçekten troll bir konu sanırım, konu sahibi bizim atışmalarımızı izliyordur şimdi.
Ahmet DEMİRCİ11 Decapat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 340 26 Mayıs 2021 #62 CapsNumScroll dedi: Evet bu konuyu açarken utandım fakat gerçekten kötü müdür? Yani tam kuzen sayılmayız ama kuzeniz çok garip annem kuzenin diyor ablam kuzenin degil diyor. Bayağı saçma fakat eğer kuzenimse ona aşık olmak kötü bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Aşık olmak kötü değil.Ama evlilik kısmında işler değişir.Hastalıklı çocuk doğurabilir.Aşk zaten kendi elinde olan birşey değildir.
CapsNumScroll dedi: Evet bu konuyu açarken utandım fakat gerçekten kötü müdür? Yani tam kuzen sayılmayız ama kuzeniz çok garip annem kuzenin diyor ablam kuzenin degil diyor. Bayağı saçma fakat eğer kuzenimse ona aşık olmak kötü bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Aşık olmak kötü değil.Ama evlilik kısmında işler değişir.Hastalıklı çocuk doğurabilir.Aşk zaten kendi elinde olan birşey değildir.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.015 Çözümler 3 Yer İstanbul 26 Mayıs 2021 #63 Ekin2407 dedi: Eki Görüntüle 1041324 Şaka maka vakit geçirmeyi sevebilirsin ama evlenmek sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Çocuğum bu doğacaksa kabul.
Ekin2407 dedi: Eki Görüntüle 1041324 Şaka maka vakit geçirmeyi sevebilirsin ama evlenmek sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Çocuğum bu doğacaksa kabul.
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 930 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Mayıs 2021 #64 Akraba evliliği sonucunda hastalıklı doğum olabiliyor. Yapmayın.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #65 Lezize dedi: Çocuğum bu doğacaksa kabul. Genişletmek için tıkla... Babasını ve annesini korur, annesinin/babasının kuzusu.
Lezize dedi: Çocuğum bu doğacaksa kabul. Genişletmek için tıkla... Babasını ve annesini korur, annesinin/babasının kuzusu.
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #66 gokpeedy dedi: Yalnız gerçekten troll bir konu sanırım, konu sahibi bizim atışmalarımızı izliyordur şimdi. Genişletmek için tıkla... Gerçek ve konu kilitlenebilir. Yeterince cevap aldım sanırım. Peki nasıl yapacağım, nasıl uzaklaşacağım?
gokpeedy dedi: Yalnız gerçekten troll bir konu sanırım, konu sahibi bizim atışmalarımızı izliyordur şimdi. Genişletmek için tıkla... Gerçek ve konu kilitlenebilir. Yeterince cevap aldım sanırım. Peki nasıl yapacağım, nasıl uzaklaşacağım?
hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Mayıs 2021 #67 Salim23 dedi: Benim sınıf arkadaşım engelli doğdu. Annesi-babası kuzen. Genişletmek için tıkla... Annem ile babam kuzenler. Bende Allah'a şükür bir sıkıntı yok ama birkaç yıldır gözlük takıyorum sanırım oda çok PC'ye baktığım için.
Salim23 dedi: Benim sınıf arkadaşım engelli doğdu. Annesi-babası kuzen. Genişletmek için tıkla... Annem ile babam kuzenler. Bende Allah'a şükür bir sıkıntı yok ama birkaç yıldır gözlük takıyorum sanırım oda çok PC'ye baktığım için.
rickrollin Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.815 Çözümler 2 Yer Asgard Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #68 CapsNumScroll dedi: Gerçek ve konu kilitlenebilir. Yeterince cevap aldım sanırım. Peki nasıl yapacağım, nasıl uzaklaşacağım? Genişletmek için tıkla... Arkadaş olarak iyiyseniz uzak kalmanıza gerek yok ki.
CapsNumScroll dedi: Gerçek ve konu kilitlenebilir. Yeterince cevap aldım sanırım. Peki nasıl yapacağım, nasıl uzaklaşacağım? Genişletmek için tıkla... Arkadaş olarak iyiyseniz uzak kalmanıza gerek yok ki.
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #69 rickrollin dedi: Arkadaş olarak iyiyseniz uzak kalmanıza gerek yok ki. Genişletmek için tıkla... Şu anlık öyle fakat daha da yakınlaşmak istemiyorum dediğiniz gibi.
rickrollin dedi: Arkadaş olarak iyiyseniz uzak kalmanıza gerek yok ki. Genişletmek için tıkla... Şu anlık öyle fakat daha da yakınlaşmak istemiyorum dediğiniz gibi.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #70 Salim23 dedi: Benim sınıf arkadaşım engelli doğdu. Annesi-babası kuzen. Genişletmek için tıkla... Some söylersem ban yerim problems.
Salim23 dedi: Benim sınıf arkadaşım engelli doğdu. Annesi-babası kuzen. Genişletmek için tıkla... Some söylersem ban yerim problems.