Kuzenim PS'mi ele geçirdi

Öncelikle selam, iyi akşamlar. Küçük kuzenim (11 yaşında) ve ablası (14 yaşında) PlayStation'umu ele geçirmiş bulunmakta. Şaka bir yana, bu çocuklar her yıl bize geldiğinde benim playstationumdan kalkmak bilmiyorlar. Akşam 1-2 kadar oynuyorlar ve sabah 9'da uyanıp akşama kadar rutin gibi PlayStation oynuyorlar. PlayStation benim olmasına rağmen hiçbir şekilde oyun oynayamıyorum. Misafir olarak geldiler köyden, aynı evde yaşamıyoruz. Annem "hadi oğlum, bir şey olmaz. Ablamın çocukları az versinler, oynasınlar" falan diyor. "az oynasınlar" ne anne, ben PS kolunu alamıyorum bile. Bunlar 1 ay kalacaklar, Temmuz sonlarına yakın geri dönecekler ve bu yetmezmiş gibi PlayStation'u da kendileriyle birlikte götürecekler. Anneme sordum neden götürüyorlar, benim olmasına rağmen engel olamıyorum. Çocuk zırlıyor, "geri getireceğiz" diye. Annem de izin veriyor. Engel olamıyorum. 3-4 yıldır hep böyle, gelince gidene kadar asosyal obezler gibi oynuyorlar. Yetmezmiş gibi bir de köye götürüyorlar. Artık 18 yaşına geldim ve bıktım artık. Bir çözüm bulamıyorum, nasıl yapacağımı bilmiyorum. 3 gün önce onlar uyanmadan HDMI kablosunu PS'ten çektim. Uyanır uyanmaz direkt geldi, oturdu açmaya çalışıyor, açamıyor. Ben Dying Light oynuyordum o sıra geldi, nasıl düzelteceğim yardım et dedi. Bende bilmiyorum dedim (PS'den uzaklaştırmak, oynamamaları için yaptım). Gitti, kız kardeşimi uyandırdı. Kız kardeşim geldi, kapattı, açtı, kapattı, açtı. Sonra "yapma" dedim (bozulacak diye dayanamadım, sinirlendim). Sonra gel kendin aç dedim. Ben bilmiyorum dedim, bağırmaya başladı sokaktaki komşu karıları gibi. Sonra dayanamadım, sussun diye gittim, HDMI'yi geri taktım. (kızı da susturmak olmuyor, bir yumruğa yamultacağım kıza bana zarar gelmesin, sinirlenmeyeyim diye bir şey yapmıyorum). Sonra küfretti, sinirlendim. Bende yine ya sabır falan dedim. Küçük kuzenim dalga geçti, yani teyzem evde olmasa yamulturum da yine sessiz kaldım. Bu yıl ben mezun oldum, Polonya'ya okumaya gideceğim. Kendi şahsi PS4'ümü şu veletler yüzünden götüremeyeceğim. Yardım edin, tavsiye verin. Yine köye götürecekler. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hocam 18 yaşındayım diyorsun çoluk çocuk eğlendiriyorsun bir de annene engel olmuyorsun kendi şahsi PS4'ün için. Bence sorun sende.
 
Arkadaşların dediği gibi sözünü geçirmeyi bilmelisin bu kadar basit. Senin değil mi PS saklayacaksın veya gerek bile yok oynamalarına izin verme. İstediği kadar ağlasın benim kuzenlerimde böyle her geldiğinde 3 posta ağlatıp geri yolluyorum :D

Hocam 18 yaşındayım diyorsun çoluk çocuk eğlendiriyorsun bir de annene engel olmuyorsun kendi şahsi PS4'ün için. Bence sorun sende.

Katılıyorum.
 
Sabahları ilk sen kalk otur başına , sonra onlar oynamak isteyince "banane banane ben oynicam ya" de , ağlamaya başla(opsiyonel).

Edit: Sabahları erken kalkıp ilk oturmak konusunda ciddiyim.
@cay ıcen kedy hocam Polonya'ya okumaya gidiyorum ve götüremiyorum diyor. 1 aydan çok daha uzun olabilir. Keza 1 ay da olsa istemediği bir durum olduğu için 1 ay 1 yıl gibi gelebilir.
Hocam benim daha hiç bir zaman gelmeyecek :D Şükretsin ama üstte ki arkadaşlara katılıyorum.Sessiz kalmamalı,hem hakaret ediyor hem de konsolu vermiyo.Tek tokatlık 💀
 
Arkadaşımın görüşleri:
1688510169165.png


Not: Arkadaşımın huylarından sorumlu değilim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı