Kuzenimi bilgisayar başından nasıl kaldırırım?

Az kalsın tıklayıp naneyi yiyecektim.

Hocam dikkat edin kalp krizi riski içeriyor :D daha bugün fotoğrafın hikayesini izledim saçma sapan hikaye bile denmez gerçek mi bilmiyorum ama 2 türlü hikayesi var birinde rivayete göre banyodayken yere asit dökmüş sabunla ayağı kayıp yüzü yanmış ama inanmadım diğer hikaye çok uzun.

Hocam açıyorsunuz korku oyununu. Biraz oynuyor. Sizde mutfaktan bıçağı alıyorsunuz. Kapşonlu bir sweat alıp kafanızı kapatıyorsunuz. Bıçağa ve elinize ketçap sıkıyorsunuz. Çocuk biraz oynayacak. Korkmaya başladığında odaya dalıyorsunuz. Bir daha evin önünden geçemez.

Jeff the Killer jumspscare linki aç altına eder kaçar (sorumluluk kabul etmiyorum)https://pnrtscr.com/kqrkc7
Hocam kulaklık takılıydı ve ses sondaydı. Naptınınız hocam?

Hocam açıyorsunuz korku oyununu. Biraz oynuyor. Sizde mutfaktan bıçağı alıyorsunuz. Kapşonlu bir sweat alıp kafanızı kapatıyorsunuz. Bıçağa ve elinize ketçap sıkıyorsunuz. Çocuk biraz oynayacak. Korkmaya başladığında odaya dalıyorsunuz. Bir daha evin önünden geçemez.

Hocam kulaklık takılıydı ve ses sondaydı. Naptınınız hocam?

Üzgünüm kusura bakmayın ama jumpscare olduğunu başta belirtmiştim.

1668857906262.png

Bunu kullanabilirsiniz.

Kovmanız için taktik veresim geliyor ama zamanında büyüklerim beni de oynatmazdı ve çok üzülürdüm çünkü benim bilgisayarım yoktu. Şimdi aynı yerde o var. :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı