Aile paylaşımı ile yapabilirsiniz ama aynı anda oyun oynayamazsınız. Kendinize hesap açıp oynayabilirsiniz.Olabiliyor mu? Kuzenimle bayağı teşkilat kurduk. O farklı oyun, ben farklı oyun alacağız.
Aile paylaşımı ile yapabilirsiniz ama aynı anda oyun oynayamazsınız. Kendinize hesap açıp oynayabilirsiniz.
Evet anladım orayı kendi hesabınıza oyunu alın diyorum.Farklı hesaplardan yapaağız.
Farklı hesaplardan yapapağız.
Aile paylasimi ile hesap degistirmene gerek kalmadan onun hesabindaki oyunlari oynayabilirsin. Bu su demek oluyor. Onun satin aldigi oyunu sadece onun hesabinda oynanir. Aile paylasimi ile sadece hesap degistirmeden onun oyununu aynayabilirsin.Farklı hesaplardan yapacağız.
Onun satın aldığı oyunu oynayabilmen için aile paylaşımı kullanılmalı, ancak kuzenin kendi kütüphanesinden herhangi bir oyuna girerse bile sen kütüphanesine erişemezsin. Aynı şekilde senin kütüphanen için de geçerli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.