Kuzey Kıbrıs'tan numara aradı

479980

Decapat
Arkadaşlar ben bu konulara biraz fazla takarım. Bir kadın beni normal telefondan aradı kadın bana ya kerhane ya da dershane dedi her neyse dershane olarak kabul edeceğim. Dershaneden arıyorum nasılsınız dedi. Sonra sesim geliyor mu dedi hayır dedim bir daha sordu gene hayır dedim. Numaram birinin eline düşmüş olabilir mi tekrar arayınca kuzey Kıbrıs üzerinden fiyatlandırılacaksını bir şeyler dedi.

Son düzenleme:
Bu

Arkadaşlar ben bu konulara biraz fazla takarım. Bir kadın beni aradı kadın bana ya kerhane ya da dershane dedi her neyse dershane olarak kabul edeceğim. Dershaneden arıyorum nasılsınız dedi. Sonra sesim geliyor mu dedi hayır dedim bir daha sordu gene hayır dedim. Numaram birinin eline düşmüş olabilir mi tekrar arayınca kuzey Kıbrıs üzerinden fiyatlandırılacaksını bir şeyler dedi.

Sıralar böyle şeyler çok oluyor benim de tanıdıklarımı öyle aradılar ama şu ana kadar bir şey olmadı yani WhatsApp'dan mı aradı normal mi?

Bu.

Sıralar böyle şeyler çok oluyor benim de tanıdıklarımı öyle aradılar ama şu ana kadar bir şey olmadı yani WhatsApp'dan mı aradı normal mi?

Normal.

Aslında çok basit açma 😃

Biliyorum hocam istemeden numaramın böyle bilmem ne çocuklarında oyuncak gibi olması biraz tedirgin ediyor insanı. Gerçekten sinir oluyorum.

Arkadaşlar ben bu konulara biraz fazla takarım. Bir kadın beni normal telefondan aradı kadın bana ya kerhane ya da dershane dedi her neyse dershane olarak kabul edeceğim. Dershaneden arıyorum nasılsınız dedi. Sonra sesim geliyor mu dedi hayır dedim bir daha sordu gene hayır dedim. Numaram birinin eline düşmüş olabilir mi tekrar arayınca kuzey Kıbrıs üzerinden fiyatlandırılacaksını bir şeyler dedi.

Hocam beni de Romanya'dan aradılar 😀 nereden buluyolar hiç anlamıyorum.

Bunu aç
Varsa

Screenshot_2023-08-26-17-25-02-523_com.android.server.telecom.jpg

Biliyorum hocam istemeden numaramın böyle bilmem ne çocuklarında oyuncak gibi olması biraz tedirgin ediyor insanı.

Dostum farkın da mısın bilmiyorum ancak GSM dataları gibi bir sürü data çalındı, ve internete komik rakamlara satılıyor. Bu yüzden böyle durumlar normal, her gün 9-10 tane farklı numara Afrika'dan arıyor beni 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı