Kuzey köprüsü çok ısınıyor!

Beyler 2 haftadır Cpu 90(82 ye düştü ve giderek düşüyor) derecelere varınca kapanıyor, sorunu anlamamıştım. Sorunum kuzey köprüsü ısınması, Anakart gigabyte ın bana göre iyi modellerinden(gigabyte 990FXA-Ud5), Normalde kullandığım anakartlardan olsaydı sanırım şimdiye kadar yakmıştım. Sizce bu problem neden olur? Her stres modelinde ısınma yapmıyor olsa gerek, örneğin HotS(heroes of the storm) oynatıyor, fakat Trove oynatmıyor. (Hots grafik olarak çoook daha yüklü bi oyun. Son zamanlarda 3 saat Hots oynadığımda da kapanmaya başladı) Stres testlerinde hiç şansı yok ama hepsinde ısınıyor. Problem 2 - 3 hafta önce termal macun uygulamamdan sonra başladı fakat sorun başladığından beri 5 kere macun uyguladım. Anakart tüketim amaçlı askeri seviye olarak satılıyodu, duvara baya bi güçlü vurarak anca çatlak açarım ele alınca anlaşılıyo zaten ki gereken hassasiyeti fazlasıyla gösteriyorum. Anakarta zarar verdiysem çok şaşırırım.
Arkadaşa sormak istediğim şey: Kavanozlardan sıkılıp eski kafalı olup, ucuz ve şırınga gibi diye heves edip ZP-360 denilen termal macundan kullanmış olabilirmisin? Ben öyle yaptım ve sorun bu ZP-360 olabilir.

Kardes 3 senelik konuyu hortlatmissin. Yeni konu ac.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı