Limon_Kusu
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Windows 10 || GIGABYTE A520M K V2 1.0 DDR4 5100(OC) HDMI AM4 mAT || Apacer Panther 2x16GB 3200MHz AH4U16G32C28Y7GAA-1 || AMD RYZEN 5 5600X MPK 3.7GHZ 35MB AM4 65W || 1TB XPG S40G PRO M.2 PCIe AS40G-1TT-C RGB SSD || Colorful RTX 4060 8GB GDDR6 128Bit NB DUO 8GB-V || HIPER ZOE GAMING MID ATX KASA || NZXT C750 PA-7G1BB-EU 750W 80+ GOLD POWER SUPPLY || COOLER MASTER LIQUID MLW-D12M-A18PC-R2 ML120L V2
- Meslek
- Görsel Tasarımcı, Dijital İllüstrasyon
Olay henüz bugün yaşandığı için sıcağı sıcağına anlatmak istiyorum. Aranızda hukukçu varsa ve ne yapmamız gerektiğini, sürecin nasıl işleyeceğini anlatırsa minnettar olurum.
15 Aralık pazar günü Maltepe piazza AVM'deki MediaMarkt'tan Samsung Galaxy S9 FE tablet aldık. Pazar günü dahil 3 gün sorunsuz kullanıldı fakat erkek arkadaşım tableti bu sabah açtığında ekranı şu şekildeydi. Kesinlikle herhangi bir darbe almadı, özensiz davranılmadı.
Aldığımız mağazaya geri götürünce oradaki görevli bizi müşteri hizmetlerine yönlendirdi. Kasadaki görevli abi tablete iyice baktı. "darbeye veya çizilmeye dair bir iz göremedim." dedi. Değişim raporu çıkartmamız için bizi soğanlık'taki KVK teknik servisine yönlendirdi. Oraya gittik. Oradaki adam tableti inceledi. "ekran korumasını çıkarmadan tablete ne olduğunu anlayamam. Onayınız varsa çıkartacağım." dedi. Biz de onay verdik ve adam yan odaya gitti, artık içeride ne yaptı ne etti bilmiyoruz ama tablet geri geldiğinde şu şekildeydi, küçücük kırık ekranın 2 kenarına kadar yayılmıştı ve ekran tamamen bozulmuştu.
Bize tabletin 2 yerinde kırık olduğunu, bunun kullanıcı hatası olduğunu ve tamir maliyetinin de 4, 5-5 bin olduğunu söyledi
oysa adam kendisi kırdı tableti. Bizzat şahidim. Küfürlerle ve lanetlerle çıktık oradan. Sırf üç beş kuruş daha kazanabilmek için adamın yediği halta bak... MediaMarkt'a geri gittiğimizde adamlar bayağı şaşırdı tableti o hâlde görünce, hatta bizi KVK'ya yönlendiren abi de oradaydı. Şikayetvar'a yazmamızı söylediler ben de "Bunu gerekirse yasal yolla çözmeye çalışacağız." dedim. Bize biraz moral verdiler en azından. Kimsenin bu rezil teknik servise gitmesini önermiyorum. İnternette hakkında yazılan şikâyetleri okusaydık zerre gitmezdik oraya. Erkek arkadaşımı şu an ikna etmeye çalışıyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurması konusunda.
15 Aralık pazar günü Maltepe piazza AVM'deki MediaMarkt'tan Samsung Galaxy S9 FE tablet aldık. Pazar günü dahil 3 gün sorunsuz kullanıldı fakat erkek arkadaşım tableti bu sabah açtığında ekranı şu şekildeydi. Kesinlikle herhangi bir darbe almadı, özensiz davranılmadı.
Aldığımız mağazaya geri götürünce oradaki görevli bizi müşteri hizmetlerine yönlendirdi. Kasadaki görevli abi tablete iyice baktı. "darbeye veya çizilmeye dair bir iz göremedim." dedi. Değişim raporu çıkartmamız için bizi soğanlık'taki KVK teknik servisine yönlendirdi. Oraya gittik. Oradaki adam tableti inceledi. "ekran korumasını çıkarmadan tablete ne olduğunu anlayamam. Onayınız varsa çıkartacağım." dedi. Biz de onay verdik ve adam yan odaya gitti, artık içeride ne yaptı ne etti bilmiyoruz ama tablet geri geldiğinde şu şekildeydi, küçücük kırık ekranın 2 kenarına kadar yayılmıştı ve ekran tamamen bozulmuştu.
Bize tabletin 2 yerinde kırık olduğunu, bunun kullanıcı hatası olduğunu ve tamir maliyetinin de 4, 5-5 bin olduğunu söyledi
Son düzenleme: