Merhaba arkadaşlar,
KVM Switch'im ile ilgili sıkıntılarım mevcut. Kullanmış olduğum ürün:
www.trendyol.com
Tüm bağlantıları sağladım, 2 adet bilgisayar kasam mevcut. Hem HDMI girişlerini hem de mouse ve klavyeyi Switch'e bağladım. HDMI girişlerini kasalara ve klavye mouse girişlerini de USB kısmına bağladım.
Her şey sorunsuz, 2 bilgisayar da açık. Fakat bilgisayarlar arasında geçiş yaptıktan 3 4 dakika sonra 1 bilgisayarda komple klavye gidiyor.
Yani 1. PC'deki mouse çalışıyor iken klavye çalışmıyor.
Oysaki diğer 2. PC de hem mouse hem klavye çalışıyor.
Sürekli PC'ler arasında geçiş yapıyorum. Her seferinde 2.PC de klavye-mouse çalışıyor iken 1.PC de çalışmıyor.
Çalışmayan bilgisayara reset atıyorum, çalışıyor 3-4 dakika sonra yine klavyeyi algılamıyor.
1.PC'deki tüm USB slotlarına taktım, kırmızı olan mavi olan siyah renkli olanlar hepsinde aynı sonuç.
Klavye markam Hadron, acaba kalitesiz olduğu için mi anlayamadım yani.
Konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Aynı kişiden başka bir KVM switch aldım fakat sonuç değişmedi. Şu ürünü kullanarak deneyeceğim
Bu süreçte 3 tane farklı cihaz denedim.
Her seferinde 1. bilgisayarda sorun yok iken 2.ci bilgisayarda 3-5 dakika sonra klavye algılamıyor. Numlock ışıgı yanmıyor.
Tüm USB slotları denedim 3.0 - 2.0 vs hepsini denedim.
Tüm kablolar çalışıyor değiştirdim onları da.
Bir türlü işin içinden çıkamadım.
Sanırım 2 klavye 2 mouse kullanacağım.
Maalesef 4 ayri urun kullandım ve hepsinde sonuç aynı
Artık pes ettim 2 klavye 2 mouse kullanacağım.
Geçen dikkat ettim, bu cihazlarda micro usb bölümü var güç alması için ben o şekilde kullanmıyordum acaba diğer bilgisayarda ondan dolayı mı klavye temassizligi oluyordu.
KVM Switch'im ile ilgili sıkıntılarım mevcut. Kullanmış olduğum ürün:

Alfais 4546 Hdmi Kvm Switch 2 Port Usb 2 PC Tek Kasa Klavye Mouse Kontrol Çoklayıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Alfais 4546 Hdmi Kvm Switch 2 Port Usb 2 PC Tek Kasa Klavye Mouse Kontrol Çoklayıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Tüm bağlantıları sağladım, 2 adet bilgisayar kasam mevcut. Hem HDMI girişlerini hem de mouse ve klavyeyi Switch'e bağladım. HDMI girişlerini kasalara ve klavye mouse girişlerini de USB kısmına bağladım.
Her şey sorunsuz, 2 bilgisayar da açık. Fakat bilgisayarlar arasında geçiş yaptıktan 3 4 dakika sonra 1 bilgisayarda komple klavye gidiyor.
Yani 1. PC'deki mouse çalışıyor iken klavye çalışmıyor.
Oysaki diğer 2. PC de hem mouse hem klavye çalışıyor.
Sürekli PC'ler arasında geçiş yapıyorum. Her seferinde 2.PC de klavye-mouse çalışıyor iken 1.PC de çalışmıyor.
Çalışmayan bilgisayara reset atıyorum, çalışıyor 3-4 dakika sonra yine klavyeyi algılamıyor.
1.PC'deki tüm USB slotlarına taktım, kırmızı olan mavi olan siyah renkli olanlar hepsinde aynı sonuç.
Klavye markam Hadron, acaba kalitesiz olduğu için mi anlayamadım yani.
Konu ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Aynı kişiden başka bir KVM switch aldım fakat sonuç değişmedi. Şu ürünü kullanarak deneyeceğim
Bu süreçte 3 tane farklı cihaz denedim.
Her seferinde 1. bilgisayarda sorun yok iken 2.ci bilgisayarda 3-5 dakika sonra klavye algılamıyor. Numlock ışıgı yanmıyor.
Tüm USB slotları denedim 3.0 - 2.0 vs hepsini denedim.
Tüm kablolar çalışıyor değiştirdim onları da.
Bir türlü işin içinden çıkamadım.
Sanırım 2 klavye 2 mouse kullanacağım.
Maalesef 4 ayri urun kullandım ve hepsinde sonuç aynı
Artık pes ettim 2 klavye 2 mouse kullanacağım.
Geçen dikkat ettim, bu cihazlarda micro usb bölümü var güç alması için ben o şekilde kullanmıyordum acaba diğer bilgisayarda ondan dolayı mı klavye temassizligi oluyordu.
Son düzenleme: