Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 4 Ekim 2022 #1 Akrabalarım sadece izleyerek 200₺ aldıklarını söylüyorlar ancak site bana hiç güvenilir gelmiyor. Sitede para çekme vs. legal mi?
Akrabalarım sadece izleyerek 200₺ aldıklarını söylüyorlar ancak site bana hiç güvenilir gelmiyor. Sitede para çekme vs. legal mi?
Iori Yagami Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 1.454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #2 Kwai tiktok çakması uygulama değil miydi ya?
Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #3 Iori Yagami dedi: Kwai tiktok çakması uygulama değil miydi ya? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Reklamlarını görünce gülesim geliyor. Videoları alıp reklama koyuyorlar.
Iori Yagami dedi: Kwai tiktok çakması uygulama değil miydi ya? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Reklamlarını görünce gülesim geliyor. Videoları alıp reklama koyuyorlar.
Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 4 Ekim 2022 #4 Iori Yagami dedi: Kwai tiktok çakması uygulama değil miydi ya? Genişletmek için tıkla... Evet.
umursamazvalorant Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #5 Skaylia dedi: Akrabalarım sadece izleyerek 200₺ aldıklarını söylüyorlar ancak site bana hiç güvenilir gelmiyor. Sitede para çekme vs. legal mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sende dalga geciyorlar kwai TikTok cakmasi ama biraz daha sapik bir uyg.
Skaylia dedi: Akrabalarım sadece izleyerek 200₺ aldıklarını söylüyorlar ancak site bana hiç güvenilir gelmiyor. Sitede para çekme vs. legal mi? Genişletmek için tıkla... Hocam sende dalga geciyorlar kwai TikTok cakmasi ama biraz daha sapik bir uyg.
MaSSTT Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ekim 2022 #6 Çok cinsel içerikli videolar paylaşan bir uygulama. Sanki p***hub.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #7 Güvenilir.
Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 4 Ekim 2022 #8 umursamazvalorant dedi: Hocam sende dalga geciyorlar kwai TikTok cakmasi ama biraz daha sapik bir uyg. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bizzat yanımda çekti. Zerolite dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Para çekme gibi özellikleri kullandınız mı hocam?
umursamazvalorant dedi: Hocam sende dalga geciyorlar kwai TikTok cakmasi ama biraz daha sapik bir uyg. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bizzat yanımda çekti. Zerolite dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Para çekme gibi özellikleri kullandınız mı hocam?
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.657 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2022 #9 Skaylia dedi: Hayır hocam bizzat yanımda çekti. Para çekme gibi özellikleri kullandınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım ancak bankalarla anlaşmalı diyebiliyorum.
Skaylia dedi: Hayır hocam bizzat yanımda çekti. Para çekme gibi özellikleri kullandınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Kullanmadım ancak bankalarla anlaşmalı diyebiliyorum.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 4 Ekim 2022 #10 Vorfell dedi: Evet hocam. Reklamlarını görünce gülesim geliyor. Videoları alıp reklama koyuyorlar. Genişletmek için tıkla... YouTube'ta karşıma çıkıyor ve cidden çoğu iğrenç.
Vorfell dedi: Evet hocam. Reklamlarını görünce gülesim geliyor. Videoları alıp reklama koyuyorlar. Genişletmek için tıkla... YouTube'ta karşıma çıkıyor ve cidden çoğu iğrenç.