Arkadaşlar çevreden gördüğüm gibi Kwai'den para kazanılıyor indirdim denedim oluyor. Peki bu para yasal mı başımıza bir iş gelir mi? İçime kurt düştü. Yani video izliyorsun birini davet ediyorsun uygulama al sana para diyor.
Arkadaşlar çevreden gördüğüm gibi Kwai'den para kazanılıyor indirdim denedim oluyor. Peki bu para yasal mı başımıza bir iş gelir mi? İçime kurt düştü. Yani video izliyorsun birini davet ediyorsun uygulama al sana para diyor.
normal isim soyad felan ayriyetten kişisel bilgi olarak sadece telefon numarası istiyo onaylamak için bi onay kodu gönderiyo o onay kodundan başka birşeyi onaylıyo olabilirlermi acaba
bende öyle düşünüyom ama şimdi bi de şu açıdan bakıyom belediye bedava mal dağıtıyo herkes alıyo sen köşede enayi gibi bakıyon gibi oluyo kararsız kaldım
Hocam 10 bin lira kazananı gördüm. Ben 350 TL kazandım. Sonra bıraktım. Davet başına 10 TL veriyorlardı herhalde. Sonra o davet ettiğimiz kişiler, 1 ay video izliyor. Ordan da geliyordu.