KYK burs başvurusu ne zaman başlayacak?

Erenbeys61

Hectopat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi. Haber sitelerinde falan ağustos'un son haftası dediler ama hala yok. Ne zaman başlar ve başvurum internet üzerinden mi olacak? Cevaplarsanız sevinirim.

KYK burs başvurusu Ağustos'un sonunda başlamaz, mümkün değil bu. Önce okul açılacak, biraz okula gideceksiniz ve Ekim-Kasım gibi başvurusu başlar. Aralıkta da sonucu açıklanıyor. Genellikle böyle olur, hangi haber sitesinden okuduysanız ya yanlış okumuşsunuz ya da yanlış bilgi vermişler. Kaynağı atar mısınız? Bir bakayım.

KYK burs başvurusu Ağustos'un sonunda başlamaz, mümkün değil bu. Önce okul açılacak, biraz okula gideceksiniz ve Ekim-Kasım gibi başvurusu başlar. Aralıkta da sonucu açıklanıyor. Genellikle böyle olur, hangi haber sitesinden okuduysanız ya yanlış okumuşsunuz ya da yanlış bilgi vermişler. Kaynağı atar mısınız? Bir bakayım.
Anladım hocam sayenizde aydınlandım. Kaynak olarak A haber ve Habertürk gibi sitelerde yazıyordu sanırım yurt başvurusuna burs başvurusu diyerek yanlış yönlendiriyorlar.

Senin o bahsettiğin yurt başvuruları, o da başladı zaten. Kredi ve burs başvuruları ekim ile kasım aylarında alınır. Sonucu da Aralık ayında açıklanıyor.
Anladım cevaplarınız için teşekkür ederim.

Yurt başvurusu başladı 2 Eylül 23.59 son tarih. Burs ise genelde ekim sonu veya kasım başında başlıyor. Başvurunu yap yurt için başvurular bitmeden.

@Erenbeys61 haber sitelerini kaynak olarak baz almayın derim. Resmi siteleri takip edin. Başvurusu başladığında oradan duyuruyorlar. Burs başvuruları Ekim-Kasım'dan önce başlamaz. Bundan emin olabilirsiniz.

Yurt başvurusu başladı 2 Eylül 23.59 son tarih. Burs ise genelde ekim sonu veya kasım başında başlıyor. Başvurunu yap yurt için başvurular bitmeden.
Hocam kazandığım üniversite bulunduğum ilçenin yanındaki ilçede. Yani otobüsle gidip geleceğim için yurt başvurusu yapmayacağım. Yinede söylediğin için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı