KYK yurdunda ne zaman kalabilirim?

Bandiw

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi üniversite açılış tarihleri ertelenmişti, benim de 25 Eylül'de uçak biletim vardı. Okullar 2 Ekim'de açılacak peki KYK'da ne zaman kalmaya başlayabilirim? Uçak biletimi değiştirmeme gerek var mı?

Yurtların açılış tarihi açıklanıyor. Ama genelde 1 gün önce açılır yurtlar. Bizim yurt 17 eylülde açılıcak mesela.

Geçen sene 2 3 gün önce almaya başlamışlardı. Bu senede genel olarak öyle olacağını düşünüyorum. Siz kaldığınız yurdu arayıp yetkililere söyleyin onlar sizi bilgilendirirler.

Yurt gruplarında paylaşılıyor galiba ben üst sınıflardan öğrendim.

Yurt grubu filan yok bizde :(

Geçen sene 2 3 gün önce almaya başlamışlardı. Bu senede genel olarak öyle olacağını düşünüyorum. Siz kaldığınız yurdu arayıp yetkililere söyleyin onlar sizi bilgilendirirler.

25 Eylül'de gitsem alırlar mı sence?

Yurt grubu filan yok bizde :(

25 Eylül'de gitsem alırlar mı sence?

Tam olarak bir şey söyleyemeceğim ama bildiğim kadarıyla tıp ve diş okuyanlar için akademik takvimler değişmedi onlar gidebiliyor. Siz de araya kaynayıp gidebilirsiniz gibi. Ama garantiye almak istiyorsanız yurdunuzu arayın oradaki yetkiliye söyleyin garanti olsun.

Tam olarak bir şey söyleyemeceğim ama bildiğim kadarıyla tıp ve diş okuyanlar için akademik takvimler değişmedi onlar gidebiliyor. Siz de araya kaynayıp gidebilirsiniz gibi. Ama garantiye almak istiyorsanız yurdunuzu arayın oradaki yetkiliye söyleyin garanti olsun.
Tıp ve diş de değişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı