KYK bursu not ortalaması yüzünden kesildi

Talebin ne zaman sonuçlanacağı ya da bu ay yatıp yatmayacağı hakkında bilgi verdiler mi?
bu ay kredi olarak yatacağını söylediler

Aradığım kişide doğru düzgün bilmiyor ödeme açtığım yerde sadece burs seçeneği yazıyordu sanırım ders ortalamama bakıp ona göre bursu krediye çevirecekler 9'unu bekliyorum.
kredi/burs ödeme açma kısmı var e-devlette onu da yapabilirsiniz ama otomatik olarak krediye dönüyor dedi

Otomatik olarak dönmedi hocam benim param yatmadı.

Benim de yatmadı normalde bugün yatması gerekiyordu.

Aradığım kişide doğru düzgün bilmiyor ödeme açtığım yerde sadece burs seçeneği yazıyordu sanırım ders ortalamama bakıp ona göre bursu krediye çevirecekler 9'unu bekliyorum.

Yattı mı hocam sizinki.

Otomatik olarak dönmedi hocam benim param yatmadı.

Benim de burs olarak her ayın 9'u yatıyordu fakat bu sefer yatmadı siz bir şey öğrenebildiniz mi?

Yattı mı hocam sizinki.

Benim de burs olarak her ayın 9'u yatıyordu fakat bu sefer yatmadı siz bir şey öğrenebildiniz mi?
Hocam bu ay yatmayacakmış. E-devlet'ten ödeme açma başvurusunda bulunmalıyımışız sonraki ay yatmaya devam edecekmiş.

Hocam bu ay yatmayacakmış. E-devlet'ten ödeme açma başvurusunda bulunmalıyımışız sonraki ay yatmaya devam edecekmiş.
Hocam sizinde böyle burs olarak gözüküyordu dimi ödeme açma başvurusu.

Yattı mı hocam sizinki.

Yatmıyor bu ay maalesef öbür ekiminki yandı yani öbür ay kasım ayının yatacak yatarsa sadece.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241009_144559_Chrome.jpg
    Screenshot_20241009_144559_Chrome.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 58

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı