KYK depremzede kaydı için belge istiyor

Bu şaka mı? Depremzedeyiz biz de kaç gün dışarıda kaldık evimiz çok kötü sallandı az hasarlı çıktı biz de işaretledik depremzedeyi şimdi ise orta hasarlı veya ağır hasarlı olmadığınız anlaşıldı kaydınız silinecek diyor. Neden başta söylemiyorsun orta ağır hasar istediğini?

Ne yapabiliriz şu an? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana da aynısı oldu. Madem deprem kontenjanindan saymiyorlar bizi niye ÖSYM de saydılar deprem kontenjanindan yer ayirttilar bize. Ona güvenerek işaretledim orta ağır hasar istediğini bilmiyordum. Bizim ev az hasarlı şu an e-Devlet'te

Aynısını düşünerek işaretledim bizim ev de az hasarlı yok uğruna mağdur ettiler bizi.

Yurtla görüştüm arkadaşlar yurt çıkmış depremzede belgesini tamamlarsak ücretsiz oluyormuş sadece olmaz ise yurdun parasını ödüyormuşuz yoksa yurt çıkmış. Birisi böyle yazmış.

Yurtla görüştüm arkadaşlar yurt çıkmış depremzede belgesini tamamlarsak ücretsiz oluyormuş sadece olmaz ise yurdun parasını ödüyormuşuz yoksa yurt çıkmış. Birisi böyle yazmış.
Ama ana sayfada dediğimiz şartı belgeleyemezsek kaydımızın silineceği yazıyor o nasıl olacak?
1725530089449.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı