Kyk geri ödeme

Bonarieta

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar, bir sorum olacak internette somut bir cevap bulamadım da. Kyk kredisi kullanıp üniversite bitip sigortalı bir işe başlayınca bunu bildirmek gerekiyor mu yoksa ödemeler illa okul bittikten 2 sene sonra mı başlıyor? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bir sorum olacak internette somut bir cevap bulamadım da. Kyk kredisi kullanıp üniversite bitip sigortalı bir işe başlayınca bunu bildirmek gerekiyor mu yoksa ödemeler illa okul bittikten 2 sene sonra mı başlıyor? Teşekkürler şimdiden.

Okul bittikten 2 sene sonra başlıyor diye biliyorum ben.

Ödeme 2 sene sonra başlıyor, bankadan size bilgilendirme mesajı gelir diye düşünüyorum ki ben de aynı durumdayım. Net bir cevap için bankayı arayabilirsiniz. Onun dışında ben 2 sene bekliyorum çünkü kesin olarak 2 sene sonra ödemeye başlıyoruz ve bu süreçte af çıkabilir bir umut.

2 sene sonra ödemem başlıyor ancak herhangi bir iş yerinde çalışmıyorsan 1 sene erteleyebiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı