KYK interneti YouTube'dan video açmıyor

MernandoFuslera

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sorunu 1 haftadır yaşıyorum. Gerçekten şaka gibi Netflix'te diziyi açan internet YouTube'da videoyu açmıyor.
Şu şekilde YouTube'ya giriyorum her şeyin kapak fotoğrafını yüklüyor ancak videoya tıkladığım zaman video yükleniyorsa kalıyor ama kesinlikle internetin yavaşlığından düşünmüyorum çünkü Instagram Google da bir sorun yaşamıyorum çözümünü bilen varsa söyleyebilir mi? (mobil için)

Veri kullanım kısıtlaması getirmiş olabilirsiniz. Ayarlar>veri kullanımı bölümünden YouTube'a girip inceleyebilirsin. Hocam internette şöyle bir şey buldum şunu deneyin.

Veri kullanım kısıtlaması getirmiş olabilirsiniz. Ayarlar>veri kullanımı bölümünden YouTube'a girip inceleyebilirsin. Hocam internette şöyle bir şey buldum şunu deneyin.

Bir de güncelleme gelmiş mi ona bakın.

Bir de güncelleme gelmiş mi ona bakın.

İşe yaramadı :((
Hocam o kadar saçma ki netflixten 1080p bile açıyor ama YouTube 144p bile açmıyor.
iOS 18.2 çıkmış güncelledikten sonra düzelir belki tek umudum o.

İşe yaramadı :((
Hocam o kadar saçma ki netflixten 1080p bile açıyor ama YouTube 144p bile açmıyor.
iOS 18.2 çıkmış güncelledikten sonra düzelir belki tek umudum o.

İnşallah düzelir hocam daha fazla bilgim olsa yardımcı olmak isterdim ama internettende araştırdığım kadarıyla pek bir bilgi elde edemedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı