A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 10 Temmuz 2022 #11 Mezun olanların bursu haziran ayında kesiliyor zaten o yüzden yatmamıştır. O ekranı dikkate alma bir süre sonra burada borcun hesaplanır ve gözükür. Öğrenim / Katkı Kredisi Geri Ödeme Sorgulama Bu hizmeti kullanarak, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nden aldığınız öğrenim ve katkı kredilerinizin geri ödeme bilgilerini sorgulayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr
Mezun olanların bursu haziran ayında kesiliyor zaten o yüzden yatmamıştır. O ekranı dikkate alma bir süre sonra burada borcun hesaplanır ve gözükür. Öğrenim / Katkı Kredisi Geri Ödeme Sorgulama Bu hizmeti kullanarak, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nden aldığınız öğrenim ve katkı kredilerinizin geri ödeme bilgilerini sorgulayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr
H HayatYordu Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #12 simpilot dedi: Öncelikle okulunuzun mezuniyet şartlarını tamamlamış olmanız gerekiyor. Daha sonra siz okula ilişk kesme başvurusu yapıyorsunuz ve okulda sizin mezuniyet işlemlerinizi tamamlayıp diplomanızı veriyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
simpilot dedi: Öncelikle okulunuzun mezuniyet şartlarını tamamlamış olmanız gerekiyor. Daha sonra siz okula ilişk kesme başvurusu yapıyorsunuz ve okulda sizin mezuniyet işlemlerinizi tamamlayıp diplomanızı veriyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #13 HayatYordu dedi: Tamamdır yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Haziran ayında son ücretler yatıyor mezun olanlara daha yatmaz. KYK Kredi burs ödemelerine bakın e-Devlet'ten. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2022
HayatYordu dedi: Tamamdır yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Haziran ayında son ücretler yatıyor mezun olanlara daha yatmaz. KYK Kredi burs ödemelerine bakın e-Devlet'ten.
H HayatYordu Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #14 Bloodlinee dedi: Haziran ayında son ücretler yatıyor mezun olanlara daha yatmaz. KYK kredi burs ödemelerine bakın e-Devlet'ten Genişletmek için tıkla... Oraya baktım ama henüz kredi alımınız devam ediyor diyor. O yüzden tam olarak bir sayı göremiyorum. DjKedi dedi: Son günlerde gördüğüm kadarıyla o miktarı hiç görmeseniz daha iyi olacak gibi. Genişletmek için tıkla... İlk aldığımda taahhütname de 7K lıl bir ödeme yapacağım söylenmişti. Herhalde en fazla 12K olur diye düşünüyorum.
Bloodlinee dedi: Haziran ayında son ücretler yatıyor mezun olanlara daha yatmaz. KYK kredi burs ödemelerine bakın e-Devlet'ten Genişletmek için tıkla... Oraya baktım ama henüz kredi alımınız devam ediyor diyor. O yüzden tam olarak bir sayı göremiyorum. DjKedi dedi: Son günlerde gördüğüm kadarıyla o miktarı hiç görmeseniz daha iyi olacak gibi. Genişletmek için tıkla... İlk aldığımda taahhütname de 7K lıl bir ödeme yapacağım söylenmişti. Herhalde en fazla 12K olur diye düşünüyorum.
A aynştaynX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 10 Temmuz 2022 #15 @HayatYordu Dediğim yere baktın mı? Ne yazıyor? Öğrenim / Katkı Kredisi Geri Ödeme Sorgulama Bu hizmeti kullanarak, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nden aldığınız öğrenim ve katkı kredilerinizin geri ödeme bilgilerini sorgulayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr
@HayatYordu Dediğim yere baktın mı? Ne yazıyor? Öğrenim / Katkı Kredisi Geri Ödeme Sorgulama Bu hizmeti kullanarak, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nden aldığınız öğrenim ve katkı kredilerinizin geri ödeme bilgilerini sorgulayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #16 HayatYordu dedi: Oraya baktım ama henüz kredi alımınız devam ediyor diyor. O yüzden tam olarak bir sayı göremiyorum. İlk aldığımda taahhütname de 7K lıl bir ödeme yapacağım söylenmişti. Herhalde en fazla 12K olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Orası değil ödeme ücretini gösteren yer var oraya bakın benim bildiğim mezunlara Haziran ayından sonra yatmıyor
HayatYordu dedi: Oraya baktım ama henüz kredi alımınız devam ediyor diyor. O yüzden tam olarak bir sayı göremiyorum. İlk aldığımda taahhütname de 7K lıl bir ödeme yapacağım söylenmişti. Herhalde en fazla 12K olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Orası değil ödeme ücretini gösteren yer var oraya bakın benim bildiğim mezunlara Haziran ayından sonra yatmıyor
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.454 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #17 HayatYordu dedi: Oraya baktım ama henüz kredi alımınız devam ediyor diyor. O yüzden tam olarak bir sayı göremiyorum. İlk aldığımda taahhütname de 7K lıl bir ödeme yapacağım söylenmişti. Herhalde en fazla 12K olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 7 aldıysan (inşallah yanılırım) 20 falan çıkabilir.
HayatYordu dedi: Oraya baktım ama henüz kredi alımınız devam ediyor diyor. O yüzden tam olarak bir sayı göremiyorum. İlk aldığımda taahhütname de 7K lıl bir ödeme yapacağım söylenmişti. Herhalde en fazla 12K olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 7 aldıysan (inşallah yanılırım) 20 falan çıkabilir.
H HayatYordu Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #18 aynştaynX dedi: @HayatYordu dediğim yere baktın mı? Ne yazıyor? Öğrenim / Katkı Kredisi Geri Ödeme Sorgulama Bu hizmeti kullanarak, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nden aldığınız öğrenim ve katkı kredilerinizin geri ödeme bilgilerini sorgulayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Genişletmek için tıkla... Kredi ödemeniz devam etmektedir diyor.
aynştaynX dedi: @HayatYordu dediğim yere baktın mı? Ne yazıyor? Öğrenim / Katkı Kredisi Geri Ödeme Sorgulama Bu hizmeti kullanarak, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nden aldığınız öğrenim ve katkı kredilerinizin geri ödeme bilgilerini sorgulayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr Genişletmek için tıkla... Kredi ödemeniz devam etmektedir diyor.
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #19 Öğrenim / Katkı Kredisi ve Burs Sorgulama Bu hizmeti kullanarak, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'ndan aldığınız öğrenim kredisi, katkı kredisi ve burs bilgilerinizi sorgulayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr
Öğrenim / Katkı Kredisi ve Burs Sorgulama Bu hizmeti kullanarak, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'ndan aldığınız öğrenim kredisi, katkı kredisi ve burs bilgilerinizi sorgulayabilirsiniz. www.turkiye.gov.tr
H HayatYordu Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2022 #20 DjKedi dedi: 7 aldıysan (inşallah yanılırım) 20 falan çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Böyle olursa kredi çeksem daha az öderim.
DjKedi dedi: 7 aldıysan (inşallah yanılırım) 20 falan çıkabilir. Genişletmek için tıkla... Böyle olursa kredi çeksem daha az öderim.