KYK kredisi yatmıyor

Mezun olanların bursu haziran ayında kesiliyor zaten o yüzden yatmamıştır. O ekranı dikkate alma bir süre sonra burada borcun hesaplanır ve gözükür.

Öncelikle okulunuzun mezuniyet şartlarını tamamlamış olmanız gerekiyor. Daha sonra siz okula ilişk kesme başvurusu yapıyorsunuz ve okulda sizin mezuniyet işlemlerinizi tamamlayıp diplomanızı veriyor.

Tamamdır yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Tamamdır yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Haziran ayında son ücretler yatıyor mezun olanlara daha yatmaz. KYK Kredi burs ödemelerine bakın e-Devlet'ten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haziran ayında son ücretler yatıyor mezun olanlara daha yatmaz. KYK kredi burs ödemelerine bakın e-Devlet'ten

Oraya baktım ama henüz kredi alımınız devam ediyor diyor. O yüzden tam olarak bir sayı göremiyorum.

Son günlerde gördüğüm kadarıyla o miktarı hiç görmeseniz daha iyi olacak gibi.

İlk aldığımda taahhütname de 7K lıl bir ödeme yapacağım söylenmişti. Herhalde en fazla 12K olur diye düşünüyorum.

Orası değil ödeme ücretini gösteren yer var oraya bakın benim bildiğim mezunlara Haziran ayından sonra yatmıyor

7 aldıysan (inşallah yanılırım) 20 falan çıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…