KYK oda tipi değiştirilebilir mi?

Oberyn Martell

Decapat
Evet bugün yurt sonuçları açıklandı doğal olarak bayağı sevindim.
Tip 1 yurt gelmişti, ben de zaten çoğu odayı 6 kişilik yaptılar normal bir şey artık dedim kendime.
Bugün gideceğim yurdu aradım, tip 1 odalar 8 kişilik dedi.
8 kişi nasıl aynı odada bulunabilir, oksijen bile yetmez.

Bu tipi değiştirmemin bir yolu var mı?

Ve 8 kişilik oda deneyiminde hayatta kalmış arkadaşlarımız tavsiye verirlerse çok mutlu olurum.

Aga ne tavsiyesi vereceğiz ki buna zulüm yani. Odaya sadece akşam yat sabah kalmaya duracaksın öyle bir düzen kurmaya bak kendine dışarıda geçirmeye çalış.

Bu tipi değiştirmemin bir yolu var mı?
Aynı ildeki başka yurtlara nakil deneyebilirsin ancak.
Ve 8 kişilik oda deneyiminde hayatta kalmış arkadaşlarımız tavsiye verirlerse çok mutlu olurum.
8, 6 ve 4 kişilik KYK odası tecrübem var.
KYK'da asıl olay oda arkadaşların. Yani tamamen şans. Oda arkadaşların iyi, kral adamlar olursa değil 8, 88 kişi kal gene rahat edersin. Ben en güzel yurt zamanlarımı 8 kişilik odadayken yaşadım mesela. Allah razı olsun hepsi kral adamdı ne mallarımızı esirgerdik ne birbirimize saygısızlık ederdik.
6 kişiyken de yine fena değildi fakat 4 kişi tam bir kabustu. Herifin biri öyle bir horluyordu ki yan odadakiler geliyordu uyarmaya çok ciddiyim ve buna bir şey de yapamıyorsun ne yapacaksın adam horluyor. Biri 7/24 almış eline bluetooth hoparlörü keko keko şarkılar açıyor. Her seferinde birader kapat şunu diyorum anca öyle kapatıyor eleman. İnsan olana 1 denir 2 denir her seferinde denir mi? Bir tanesi geceleri valorant oynuyordu arada bağırarak sövüyordu ediyordu. Kabustu valla sonra nakil aldım kurtuldum Allah'a şükür.
Kısacası merak etme sandığın kadar önemli değil. 8 kişi olsun ama hepsi kıyak adam olsun emin ol bana 1000 kat daha fazla zevk alırsın ve seversin. Hayırlısı olsun senin adına.

12 kişilikler bile var yanlış bilmiyorsam. Sistem çok güzel olduğundan 1-3 kişilik odalara ironik bir şekilde genellikle zenginler yerleşiyor. Yapacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…