KYK yurdu değiştirilebilir mi?

Peki hocam nakilin onaylanma ihtimali genelleme yapmak gerekirse yüksek olur mu? Tercihimdeki bazı yurtlar gelirse okulla arası 12KM filan ama yakında 1KM mesafede de yurt var.

Onay süreci oldukça kolay, en azından benim okuduğum ilde çok basit bir olaydı. Ben okulum yurda hayli uzak, bütün arkadaşlarım üniversitenin yakınındaki yurda yerleşmişlerdi

Öğrenci işleriyle hasbihal yapmanız lazım.

Peki hocam nakilin onaylanma ihtimali genelleme yapmak gerekirse yüksek olur mu? Tercihimdeki bazı yurtlar gelirse okulla arası 12KM filan ama yakında 1KM mesafede de yurt var.
Nakil onaylanma ihtimali şehrine göre değişir. Genelde onaylanma yüzdesi neredeyse %10'a kadar çıkar. Nakilleri genelde onaylamazlar lakin başlangıçta yaparsanız bir ihtimal yüzde artabilir ama alınacak bir risk midir bilemem. İzmir'de ve başka bir büyükşehirde oturan arkadaşımın nakili hiç onaylanmamıştı, boş olmasına rağmen.

Onay süreci oldukça kolay, en azından benim okuduğum ilde çok basit bir olaydı. Ben okulum yurda hayli uzak, bütün arkadaşlarım üniversitenin yakınındaki yurda yerleşmişlerdi

Öğrenci işleriyle hasbihal yapmanız lazım.
Teşekkürler hocam yardımlarınız için.
Nakil onaylanma ihtimali şehrine göre değişir. Genelde onaylanma yüzdesi neredeyse %10'a kadar çıkar. Nakilleri genelde onaylamazlar lakin başlangıçta yaparsanız bir ihtimal yüzde artabilir ama alınacak bir risk midir bilemem.
Hocam kafam çok karışık ya. Konya gibi bir ilde risk alınır mı emin değilim.

Sizce 12KM ciddi sıkıntı yaratır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı