KYK Tahsilat Saati Bitmiştir Uyarısı

narko7

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Az önce KYK Depozito ücretini ödemek istediğimde karşıma "Tahsilat saati bitmiştir" uyarısı geldi. Son ödeme tarihi ayın 30'u yani yarın. Yarın 23.59'a kadar ödeyebilir miyim yoksa belirli bir saate kadar mı ödemem gerekiyor?

Merhabalar. Az önce KYK depozito ücretini ödemek istediğimde karşıma "tahsilat saati bitmiştir" uyarısı geldi. Son ödeme tarihi ayın 30'u yani yarın. Yarın 23.59'a kadar ödeyebilir miyim yoksa belirli bir saate kadar mı ödemem gerekiyor?

Büyük ihtimalle bankaların kapandığı sattlerden sonra internetten ödeme almıyorlar. Zaten KYK'ın ödeme sitesi aşırı leş bir site az yüklenme olsun şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor.

Gece 11 ile 1 arasında genelde bankalarda sayım ve türevi işlemler olduğu için kapalı oluyorlar. Yarın mesai saatleri içerisinde tekrar deneyin, bu arada hayırlı olsun yurdunuz umarım sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirirsiniz.

Gece 11 ile 1 arasında genelde bankalarda sayım ve türevi işlemler olduğu için kapalı oluyorlar. Yarın mesai saatleri içerisinde tekrar deneyin, bu arada hayırlı olsun yurdunuz umarım sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirirsiniz.
O zaman yarın tekrar denerim hocam. Ben 3. sınıfım ve ilk defa böyle bir uyarıyla karşılaştığım için bilmiyordum hocam o yüzden sordum. Yine de çok teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı