KYK ve aile özlemi

• Konuyu başlatan padden
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.431

padden

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16-sn0011nt
Rtx 4060 Amd Ryzen 7840Hs
16 Gb Ram
Merhaba arkadaşlar bu sene ilk senem mskü de okuyorum ve açıkçası ailemden çok uzakta hiç kalmadım. Herkes alışırsın falan diyor ama ben kararımı verdim yatay geçiş yapacağım. Bilgisayar programcılığı okuyorum bu arada ön lisans olarak memleketim Adana. Bu listede neden başta değil bilmiyorum ama gerçekten çok özlüyorum. Belki KYK özlenir iyi ortam vardır falan ama ben soğudum daha yeniyim evet ama yok yani ne bileyim olmuyor. Sizin düşüncenizi almak istedim bu konuda.

Kanka şöyle diyeyim sana annem sabah 5'te uyanıyor beni merak ediyor zoruma gidiyor bunları hak etmedi o bana dedi zamanında burayı yaz dinlemedim yatay geçiş içinde 1 sene beklemem gerekiyor zoruma gidiyor hayat.

KYK'da 3. senem. Arkadaş ortamım ailemi aratmadığından benim çok özlemim olmadı. Sende ters tepmiş anlaşılan.

Nasıl rahat edeceksen öyle yap.

Kanka şöyle diyeyim sana annem sabah 5'te uyanıyor beni merak ediyor zoruma gidiyor bunları hak etmedi o bana dedi zamanında burayı yaz dinlemedim yatay geçiş içinde 1 sene beklemem gerekiyor zoruma gidiyor hayat.

Üniversite okumak zorunlu değil gitmiyorsun diye sana kimse bir şey yapamaz istersen dondur istersen gitme istersen git. İstersen tekrar ÖSYM sınavına çalış. En fazla sınıfta kalırsın.

Arkadaş ve çevre iyiyse her yer güzel geliyor. kafa dengi adamlar yoksa orda geçen her 1 dakika 1 saatmiş gibi geliyor. Cennet iyi insanların olduğu yerdir derken pek de yanlış değilmiş gibi ha?

Sorun ortam/çevre vesaire görmeden kykdan sıkılmak ve aile özlemi ise bunlar yetişkinliğin bir parçası. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız lazım.

Üniversite okumak zorunlu değil gitmiyorsun diye sana kimse bir şey yapamaz istersen dondur istersen gitme istersen git. İstersen tekrar ÖSYM sınavına çalış. En fazla sınıfta kalırsın.

Evet öyle ama yatay geçiş yaparım MYP ile buna imkan varken dondurmak falan gereksiz sanki.

Arkadaş ve çevre iyiyse her yer güzel geliyor. Kafa dengi adamlar yoksa orada geçen her 1 dakika 1 saatmiş gibi geliyor. Cennet iyi insanların olduğu yerdir derken pek de yanlış değilmiş gibi ha?

Sorun ortam/çevre vesaire görmeden KYK'den sıkılmak ve aile özlemi ise bunlar yetişkinliğin bir parçası. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmanız lazım.

Haklısınız ama Muğla bana göre bir yer değil yurt olsun ortam olsun insanlar olsun ben okumaya geldim buraya gelen insanların çoğu ise takılmaya ortama vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı