Çözüldü KYK Wi-Fi kotası nasıl sorgulanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RocDriller

Centipat
Daha fazla  
KYK GSB Wi-Fi kotam 32 GB biliyorum ama ne kadar kaldı? Nasıl bakarım?

Çözüm

Wi-Fi'ya bağlandığında gelen bildirim ile giriş yaparsan kapanır. Direkt sana paylaştığım link üzerinden giriş yapmayı dene.
Oturum açma sayfasına gelin (https://wifi.gsb.gov.tr/).
Sayfada oturum açın ve azıcık aşağıya inin, kota bilgileri butonuna tıklayın. Orada yazacaktır hocam.

"GSB Wi-Fi kotasını sorgulamak için iki yöntem vardır. Bunlar:

E-Devlet Üzerinden Kota Sorgulama: Öncelikle E-Devlet Kapısı’na giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra “GSB Wi-Fi Şifre İşlemleri” sayfasına gidin ve “Kota Bilgileri” sekmesine tıklayın. Burada başlangıç tarihi, toplam size tanımlanmış kota miktarı, kullandığınız miktar ve ne zaman yenileneceği gibi bilgileri görebilirsiniz.

GSB Wi-Fi Giriş Sayfası Üzerinden Kota Sorgulama: Mobil bağlantınızı kapatın ve GSB Wi-Fi ağına bağlanın. Daha sonra tarayıcınıza “wifi.kyk.gov.tr” yazarak kullanıcı adınızla giriş yapın. Bu adres sadece GSB Wi-Fi ağına bağlı olduğunuz durumda açılır. Giriş yaptıktan sonra “Kota Bilgileri” sekmesine tıklayın ve kota durumunuzu görüntüleyin."
GSB Wi-Fi Nedir ve Kimler Kullanabilir? - Turknet Blog.

Dediklerini denedim ama ikisi de olmadı, e-Devlet'ten sadece şifre ve bilgilerim gözüküyor kotayla alakalı kısım yok, dediğin siteye de arattım açılmadı Wi-Fi bağlı olmama rağmen.

Oturum açma sayfasına gelin (https://wifi.gsb.gov.tr/).
Sayfada oturum açın ve azıcık aşağıya inin, kota bilgileri butonuna tıklayın. Orada yazacaktır hocam.

Hocam dediğin şekilde bazen bakabiliyorum ama o sekme çok hızlı kapanıyor gidiyor başka yolu yok mu bunun?

Wi-Fi'ya bağlandığında gelen bildirim ile giriş yaparsan kapanır. Direkt sana paylaştığım link üzerinden giriş yapmayı dene.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…