Çözüldü KYK Wi-Fi kotası nasıl sorgulanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Dediklerini denedim ama ikisi de olmadı, e-Devlet'ten sadece şifre ve bilgilerim gözüküyor kotayla alakalı kısım yok, dediğin siteye de arattım açılmadı Wi-Fi bağlı olmama rağmen.

Hocam dediğin şekilde bazen bakabiliyorum ama o sekme çok hızlı kapanıyor gidiyor başka yolu yok mu bunun?

Wi-Fi'ya bağlandığında gelen bildirim ile giriş yaparsan kapanır. Direkt sana paylaştığım link üzerinden giriş yapmayı dene.
Oturum açma sayfasına gelin (https://wifi.gsb.gov.tr/).
Sayfada oturum açın ve azıcık aşağıya inin, kota bilgileri butonuna tıklayın. Orada yazacaktır hocam.

"GSB Wi-Fi kotasını sorgulamak için iki yöntem vardır. Bunlar:

E-Devlet Üzerinden Kota Sorgulama: Öncelikle E-Devlet Kapısı’na giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra “GSB Wi-Fi Şifre İşlemleri” sayfasına gidin ve “Kota Bilgileri” sekmesine tıklayın. Burada başlangıç tarihi, toplam size tanımlanmış kota miktarı, kullandığınız miktar ve ne zaman yenileneceği gibi bilgileri görebilirsiniz.

GSB Wi-Fi Giriş Sayfası Üzerinden Kota Sorgulama: Mobil bağlantınızı kapatın ve GSB Wi-Fi ağına bağlanın. Daha sonra tarayıcınıza “wifi.kyk.gov.tr” yazarak kullanıcı adınızla giriş yapın. Bu adres sadece GSB Wi-Fi ağına bağlı olduğunuz durumda açılır. Giriş yaptıktan sonra “Kota Bilgileri” sekmesine tıklayın ve kota durumunuzu görüntüleyin."
GSB Wi-Fi Nedir ve Kimler Kullanabilir? - Turknet Blog.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-22 230133.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-22 230133.png
    88,1 KB · Görüntüleme: 17
"GSB Wi-Fi kotasını sorgulamak için iki yöntem vardır. Bunlar:

e-Devlet üzerinden kota sorgulama: Öncelikle e-Devlet kapısı'na giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra “gsb Wi-Fi şifre işlemleri” sayfasına gidin ve “kota bilgileri” sekmesine tıklayın. Burada başlangıç tarihi, toplam size tanımlanmış kota miktarı, kullandığınız miktar ve ne zaman yenileneceği gibi bilgileri görebilirsiniz.

GSB Wi-Fi giriş sayfası üzerinden kota sorgulama: Mobil bağlantınızı kapatın ve GSB Wi-Fi ağına bağlanın. Daha sonra tarayıcınıza “wifi.kyk.gov.tr” yazarak kullanıcı adınızla giriş yapın. Bu adres sadece GSB Wi-Fi ağına bağlı olduğunuz durumda açılır. Giriş yaptıktan sonra “kota bilgileri” sekmesine tıklayın ve kota durumunuzu görüntüleyin."
GSB Wi-Fi Nedir ve

Dediklerini denedim ama ikisi de olmadı, e-Devlet'ten sadece şifre ve bilgilerim gözüküyor kotayla alakalı kısım yok, dediğin siteye de arattım açılmadı Wi-Fi bağlı olmama rağmen.

Oturum açma sayfasına gelin (https://wifi.gsb.gov.tr/).
Sayfada oturum açın ve azıcık aşağıya inin, kota bilgileri butonuna tıklayın. Orada yazacaktır hocam.

Hocam dediğin şekilde bazen bakabiliyorum ama o sekme çok hızlı kapanıyor gidiyor başka yolu yok mu bunun?

Wi-Fi'ya bağlandığında gelen bildirim ile giriş yaparsan kapanır. Direkt sana paylaştığım link üzerinden giriş yapmayı dene.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı