KYK WiFi ''Servis başlatılamadı'' Sorunu

croon06

Hectopat
Daha fazla  
Kardeslerim benim acilen net kullanmam gerekli iken yaklasik 2 haftadir KYK yeni kayıt olmama ragmen interneti kulanamiyorum. Sorunum şudur;
KYK portala kulanici adimi ve sifremi yaziyorum giris yapılıyor. Baslat ve durdur menusu geliyor bildiginiz uzere, baslata bastigimda ''Servis baslatilamadi'' hatasi alıyorum ve internete baglanamiyorum. Hem telimde hemde PC'de, lutfen yardim ediniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
@emn1212 aynı sorunu bende yaşıyorum cihazdan cihaza geçerken oluyor genelde. Wi-Fi sayfasında konum yazıyor ya orada yurdun adının gözükmesi lazım ondan olmuyor.

@emn1212 aynı sorunu bende yaşıyorum cihazdan cihaza geçerken oluyor genelde. Wi-Fi sayfasında konum yazıyor ya orada yurdun adının gözükmesi lazım ondan olmuyor.
Cihazdan cihaza geçeceksen önce oturumu kapatman lazım yoksa yeni bağlandığın cihazda bağlanınca sonlandır diyerek yeniden bağlanman gerek.

Arkadaşlar ben çözdüm sizde de umarım olur. Şöyle ki telefonu USB ile bağlayıp USB ile internet paylaşımını açıyorum. Ardından gsb nin ana sayfasına girip tekrar yapıyorum. Kendine geliyor. Ardından telefon bağlantısını kesiyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı