İBRANEZYA
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Elektrik Elektronik Mühendisi
İyi forumlar. Kendi yöntemlerimle problemi şu şekilde çözdüm bende işe yarıyor umarım sizde de yarar. Öncelikle windowsta hiç problem yok android cihazımda da bağlanıyordum ios sıkıntılı. Benim saptanmış tarayıcım Chrome.
Önce wifi.gsb.gov.tr adresinden giriş yapıyorsunuz servis başlatılamadı hatasını alıyorsunuz.
Ardından kullandığınız tarayıcının ayarlarına girip konum verisini "Asla" seçeneğine getiriyorsunuz.
Tarayıcıya dönüp saygayı yenileyip tekrar başlata basıyorsunuz yine servis başlatılamadı diyecek.
Ondan sonra ayarlara dönüp "uygulamayı kullanırken" seçeneğini seçip tam konumu aktif hale getiriyorsunuz ve başlata basıyorsunuz.
Ve servis başlatılıyor.
Belki saçma bi yöntem belki alakasız ama her denememde oldu.
Önce wifi.gsb.gov.tr adresinden giriş yapıyorsunuz servis başlatılamadı hatasını alıyorsunuz.
Ardından kullandığınız tarayıcının ayarlarına girip konum verisini "Asla" seçeneğine getiriyorsunuz.
Tarayıcıya dönüp saygayı yenileyip tekrar başlata basıyorsunuz yine servis başlatılamadı diyecek.
Ondan sonra ayarlara dönüp "uygulamayı kullanırken" seçeneğini seçip tam konumu aktif hale getiriyorsunuz ve başlata basıyorsunuz.
Ve servis başlatılıyor.
Belki saçma bi yöntem belki alakasız ama her denememde oldu.