Gitar öğreniyorum ama bu sene üniversiteye gideceğim. Sizce yurtta amfinin sesini çok açmamak kaydıyla elektrogitar çalışırsam sıkıntı çıkar mı? KYK yurdu dışında nerede çalışabilirim.
Gitar öğreniyorum ama bu sene üniversiteye gideceğim. Sizce yurtta amfinin sesini çok açmamak kaydıyla elektrogitar çalışırsam sıkıntı çıkar mı? KYK yurdu dışında nerede çalışabilirim.
Vallahi KYK yurtu çok sıkıntılı gece 23.00 da gelince tutanak tutup aileni arıyorlar yemekleri kötü.
Asansörleri kötü 4-5 kişi ile aynı odadasın arkadaşımın babası sırf bu sebepler nedeniyle 2016'da kredi çekip özel yurtta aldı kaydını.
Oda arkadaşlarına ve yan odalarında ki kişilere bağlı. Bazı yurtlarda çalışma odaları oluyor gün içerisinde boş olabiliyor o sürelerde gidip orada çalabilirsiniz diye düşünüyorum ama.
Oda arkadaşlarına ve yan odalarında ki kişilere bağlı. Bazı yurtlarda çalışma odaları oluyor gün içerisinde boş olabiliyor o sürelerde gidip orada çalabilirsiniz diye düşünüyorum ama.
Yeni inşa edilen KYK yurtlarında var ya. Ben 6 sene önce yaklaşık 1 sene boyunca KYK'da kaldım orada vardı en azından yeni yapılmış bir yurttu. Tabii İstanbul için geçerli olmayabilir bu dediğim