Bu biraz bulunduğun yurda, oda arkadaşlarına ve diğer insanlara bağlı. Maks 30 dk çalarsın sonra uyarırlar.Gitar öğreniyorum ama bu sene üniversiteye gideceğim. Sizce yurtta amfinin sesini çok açmamak kaydıyla elektrogitar çalışırsam sıkıntı çıkar mı? KYK yurdu dışında nerede çalışabilirim.
Gitar öğreniyorum ama bu sene üniversiteye gideceğim. Sizce yurtta amfinin sesini çok açmamak kaydıyla elektrogitar çalışırsam sıkıntı çıkar mı? KYK yurdu dışında nerede çalışabilirim.
Oda arkadaşlarına ve yan odalarında ki kişilere bağlı. Bazı yurtlarda çalışma odaları oluyor gün içerisinde boş olabiliyor o sürelerde gidip orada çalabilirsiniz diye düşünüyorum ama.
Eğer geceleri dışarı çıkıp geç gelirsen sıkıntı.
Abi adam KYK yurttuna gidecek koğuş gibi yer ne çalışma odası.
Teşekkürler hocam tavsiye için.Eğitim ya da Sanat fakültesinin müzik sınıfları boş oldukça oralarda çalabilirsin.
Şu anda ona bütçe ayıramam bir de amfinin sesi yok olsa da yine tellerin sesi çıkmaz mı sonuçta tellerde az ses çıkarmıyorKulaklık amfisi alsan olmaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.