KYK yurdunda monitör hırsızlığı yaşanır mı?

promagistra

Femtopat
Daha fazla  
Laptop, klavye, mouse ve kulaklığımı işim bitince dolabıma saklayacağım. Ama monitörü alıp dolaba koyamam. İkinci el 144Hz bir monitör alsam ve daimi olarak çalışma masamın üzerinde dursa bir sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop, klavye, mouse ve kulaklığımı işim bitince dolabıma saklayacağım. Ama monitörü alıp dolaba koyamam. İkinci el 144Hz bir monitör alsam ve daimi olarak çalışma masamın üzerinde dursa bir sorun yaşar mıyım?
Dikkatsizin biri gelir senin monitöre yanlışlıkla zarar verir düşürür aman aman hocam biraz uğraşırsınız ama valiz odası sizin kattaysa valizin içine havluyla sarıp yerleştirin.Kendinize güveniyorsanız masada bırakın.

Arkadaş SD kartı komidine koyup WC'ye gitmişti döndüğünde çalınmıştı.

Katlarda kamera oluyor, odaya giren çıkan az çok belli olur. Monitörün kolay kolay çalınacağını düşünmüyorum.

Bizim yurtta kamera var ama kayıt tutmuyorlar güvenliğin görmesi lazım. Bizzat güvenlikten aldığım bilgi.

Kensington kilitleri var. En saçma marka bile monitörlerinde bu özelliği barındırıyor ama kimse bu özelliği bilmiyor. Basit anlamıyla demir bir kablo ve kilit. Teknolojik cihaza 1 ucunu takıyorsunuz kalan kısmı bisiklet kilitler gibi bir yere takıyorsunuz.

Arkadaş SD kartı komidine koyup WC'ye gitmişti döndüğünde çalınmıştı.

Bizim yurtta kamera var ama kayıt tutmuyorlar güvenliğin görmesi lazım. Bizzat güvenlikten aldığım bilgi.

Yurttan yurda değişiyordur. @promagistra güvenliğe kameraları ve çalınma durumunda ne yapılabileceğini sorabilirsiniz.

Gene de KYK yurduna kolay kolay güvenmezdim. Oda arkadaşı önemli bu konuda.

Tam olarak hangi şehirde KYK bilmiyorum ama çalınmazlar genelde. Monitör büyük olduğu için kapıdan giren çıkan belli olur, kameralar var katlarda ve kimse kolay kolay dışarı çıkartamaz. Kaç kişilik oda veya arkadaşlarınızın arkadaşları odaya geliyor mu? Çalma olayları yakanladiginda oldukça sorun yaratabilecek bir durum, kimsenin o yükü alacağını sanmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı