KYK yurdunun tipi nasıl öğrenilir?

sstyrepxH

Hectopat
Merhaba Technopat Sosyal kullanıcıları, bugün KYK yurt başvuruları sonuçlandı ve kazandığımı fark ettim fakat hangi tip KYK çıktığını anlayamadım. Fotoğraftan hangisinin geldiğini anlayabilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Screenshot_2025-09-11-10-57-30-183_tr.gov.turkiye.edevlet.kapisi-edit.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Technopat Sosyal kullanıcıları, bugün KYK yurt başvuruları sonuçlandı ve kazandığımı fark ettim fakat hangi tip KYK çıktığını anlayamadım. Fotoğraftan hangisinin geldiğini anlayabilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Eki Görüntüle 2572296

Hocam seninki 2 ya da 3. tip. Cunku benimki 1. tip ve 500 kusur oduyorum şu an zam geldi 700 oldu ama, seninki zamsiz 700 ise demek ki 2 ya da 3.
Bir de neden ogrenmek istiyorsun.

KYK yurt tipleri tip 1'den tip 6 ya kadar çok fark var mı?

En kucugu tip 1 en iyisi tip 6. Senin yurt orta segment, benimki ise 1. tip en ucuz mesela. Ama cok fark etmiyor hocam. Bur tek banyo tuvalet odanin icindeyse o tip 5-6 oluyor. Ama benimki tip 1 olmasina ragmen okula cok yakin, tip 5 ve okula uzak yurttan nakil geldim burya."mesafe her şeydir evlat" diyorum kendime.

Edirne merkezde KYK da kalan arkadaşlarım yurtlarını pek övmüyorlardı. Kız yurtları iyiydi ama erkek yurtları saçma ve uzak yerlerdeydi 2020 öncesinde. Yeni bir yurt açıldıysa bilemem.

Bahsettiğim yurtlardan birisi otogardaydı. Evet bildiğiniz şehir dışında otogarda. Mühendislik fakültesi de otogarda. KYK yurdu ile yan yana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı