Çözüldü KYK'da 2. yılda oda değişir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bayram Tempest

Moderasyon Ekibi Sorumlusu
Süpervizör
Makaleler
39
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM
Gece yola çıkıyorum. Sabah 4 gibi yurtta olacağım. Yurt açık ama o saatte müdürlükte kimse olmayacağı için sorumu soramam. Çarşaf, yastık vb malzemeleri de almak için sabah 8'i beklemem gerekecek. Peki oda değiştirilmiş midir yoksa geçen yıl kaldığım odada mı olacağım yine? Aynı oda olacaksa da odadan 2 kişi ayrıldı, yatak numarası değişmiş midir yeni kişiler eklenirken? Ne yapmalıyım?

Bizim zamanimizda kurallar yoktu. Yatak numaralari vardi ama kimse kurala gore secmiyordu. Herkes odaya geldiginde hangi yatagi bos buluyorsa istedigini secip yerlesiyordu. Her sene odalar degismiyordu. Sadece kendin yatagi degismek istersen, sene basinda ilk odaya giden sen olursan sen kapmis oluyordun. Senden once biri odaya gittiyse senin istedigin veya eski yatagini kapmis olabilir birisi. 3-4 sene once boyleydi simdi degisti mi bilmiyorum.

Aslinda yatak kurali vardi odaya girdiginde soldan baslayip mi ne sayiyordun yataklari. Ona gore yerlesiyordun ama dedigim gibi kimse uymuyordu buna.

Son düzenleme:
Bizim zamanimizda kurallar yoktu. Yatak numaralari vardi ama kimse kurala gore secmiyordu. Herkes odaya geldiginde hangi yatagi bos buluyorsa istedigini secip yerlesiyordu. Her sene odalar degismiyordu. Sadece kendin yatagi degismek istersen, sene basinda ilk odaya giden sen olursan sen kapmis oluyordun. Senden once biri odaya gittiyse senin istedigin veya eski yatagini kapmis olabilir birisi. 3-4 sene once boyleydi simdi degisti mi bilmiyorum.
Çarşaf, yastık, yorgan üstlerinde bile oda/yatak numarası yazılı. Kurala fazlasıyla uyuluyor.

Bugün yurda vardım ve komple oda arkadaşımla beraber odamızı değiştirmişlerdi, belli olmaz pek.

Bugün yurda vardım ve komple oda arkadaşımla beraber odamızı değiştirmişlerdi, belli olmaz pek.
Çok sıkıntı ya. Hem gece hem de Pazar. Ne yapacağım ki bu durumda?

Yoldayım şu an. Sabah 4'e doğru yurda varmış olacağım.

Çok sıkıntı ya. Hem gece hem de Pazar. Ne yapacağım ki bu durumda?

Yoldayım şu an. Sabah 4'e doğru yurda varmış olacağım.

Gorevli kimseyi bulamazsan yapacak bir şey yok hocam. Eski odana gidip, eski yatagina uzanip yatacaksin birkac saat. Nobetci birileri olabilir. Idare kisminda veya guvenlikciler veya o carsaf isleriyle ugrasan kisimdakiler. Bizim yurtta guvenlikcilerin her seyden haberi oluyordu az cok. Odalarin degisip degismedigini sorabilirsin. Carsafi yastigi bile onlar verebilir belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı